- Konu Sahibi yelizfalan
-
Anal ilişkiye girmeyin, basura da yol açar..
öyle oluyormuş mu?
Anal ilişkiye girmeyin, basura da yol açar..
yelizim başka dr a git hemen bıçak altına yatma.hem küçük diyo hem ameliyat diyo.benim bu konuda çok çok bilgim yok ama bağsurla ilgili bildiğim ameliyat olsanda gene tekrarlıyo diye biliyorum.çok çok geçmiş olsun.sen başka bi dr git.ilaçla geçerse ilaç kullan.sen ameliyat olursan kızın ne yapcak canım ya,kıyamam..
canım haklısın..bende araştırmıştım netten bu konuyu ilaç tedavisi ilede geçebiliyormuş ilermememiş ise..ya bilemiyorum napsam..annemde ankarada şuan ablamın yanında bakıcak kimse yok yani bana ve bebeğime...başka doktora gidiyim diyorum ama hepde erkek genel cerrahlar..en iyisi ilaçlarımı kullanıp araştırmak birazcık..hem belki annemde gelir o zamana...CADIARZU
benimde böle bi sorunum var son zamanlarda adet kanım afedersiniz ama makattan da geliyoo sizdede oluyomu böle şeyler bende dr gitmek istiyorum bunun için hangi bölüme gidiyosunuz
Cnm aynı sorun bendede oldu çok kötü oluyor kırkımda bayağı çektim bende bebeğimin gaz problemi için rezene çayı içmeye başladım hergün devam ediyordum tesadüf oldu yani biliyorsun çatlağı kabızlık tetikliyor baağırsaklarımı müthiş yumşattı ve sonuç şimdi hiç acı ve sıkıntı yok çatlak geçtimi bilmiyorum ama şu anda gayet rahatım sende ameliyattan önce deneyebilirsin işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?