Makat Bölgesindeki Kıllar

Sevgili Arkadaşım,
Boşuna kendine stres yapıyorsun. Ağdacıda seni ayrı bir odaya alıyorlar. Yalnızca sen ve ağdacı oluyorsunuz. Başka kimse girmiyor odaya. Odada muayene masası gibi bir masa oluyor. Sen alt kısmını soyunup sırt üstü bacaklarını iki yana açıp yatıyorsun. Sonra ağdacı dondurma çubuğuna benzer tahta bir çubukla ağdayı sürüyor ve bir bezle çekiyor. Ön tarafın temizlenince ayağa kalkıyorsun ve arkanı ağda yapıyor ama istersen arkanı da yatarak yaptırabilirsin. Tüm bunlar bir kaç dakikada mesela bir çay içine kadar bitiyor. O sırada zaten havadan sudan sohbet ediyorsun. Sonra da ıslak mendille silinip giyinip çıkıyorsun. Yani kendini çok sıkma ve stres yapma. Rahat bir ortam oluyor ve 10 dakikada bitiyor. Ben 20 lira verdim (Bahşiş dahil). Gittiğimde benden önce bir kişi vardı sonra da ben girdim. Zaten ağdacıya erkeklerin kapıdan bile girmesi yasak endişe etme. Kolay gelsin arkadaşım sana. Başka merak ettiğin ne varsa sor cevaplandırayım.

Gene de bence en güzeli lazer. Ağdacıya sürekli gidersin. Lazerle 4 5 seansta halledilir. O bölge çabuk bitiyor zaten.

Çok geçmiş olsun..Ben hayatımda ağdacıya falan gitmedim..Ağda da yapmadım..Bir kere deniyeyim dedim kan revan oldu ,tahriş oldu o bölge...Kendi işimi kendim öyle ya da böyle halletmeye çalışıyorum..
Ama ilerde lazeri düşünüyorum...

benim derdim ağda değil benim derdim hemoroidimin olması ve bir operasyon geçirecem tüm sıkıntım bu ve doktorun bana verdiği kağıtda kişisel temizliğinizi yapmam gereken bir kağıt ve o yüzden sordum benim sorunum hemoroid olmam duygunun problemide buydu sanırım derdimler anlar die sormuştum.

gecmıs olsun canım .. inşAllah tez zamanda bu dertten lkurtulursun... Rabbim şifa versin.

Tüy dökücü kremler makat mukozasına zarar vermez mi? Deneme amacıyla aldım, kullanım kılavuzunda makat bölgesine uygulanabilir diye yazmıyordu. Ağdacı ablaya da sorduğumda, orana kullanma yakar dedi.

çok geçmiş olsun canım ...basur zaten çok acı veren bir hastalık küçük yaşlarda atlatmıştım ben de ....ama kıl propleminin ağda veya eldivenle olmasını düşünmek zaten çılgınlık

Tüy dökücü kremler makat mukozasına zarar vermez mi? Deneme amacıyla aldım, kullanım kılavuzunda makat bölgesine uygulanabilir diye yazmıyordu. Ağdacı ablaya da sorduğumda, orana kullanma yakar dedi.
ordA TÜYle gezmek daha zarrlı ben 3 4 yıldr kullanıorm bi zararını görmedim

arkadaşım ben yıllardır ağda dışında bir şey kullanmam.makat bölgesi de dahil her tarafı alırım.bir cimcik ağdayı al yol çok da kolay oluyor hiç de ayna falan kullanmam.bir iki yoluşta mis gibi.

senin gttin lazer hangisiydi ıpl mi alex mi

pes yani bunun içnmi konu açtınız birde resiminizi koymuşsunuz valla çok cesursunuz ne diyeyim

TUY DOKUCU KREMLER O BOLGEYE OLMAZ
oldugu gıbı bırakın zaten tuylerı alırsanız dr sasırır o hergun kıllı gormeye alısmıstır cunku dogla halı budur
jılet cok tehlıkelı agdada kuaforde yaptırabılırsınız ıstersenız ama kuaforu uyarınkı hemoroıdlere dıkkat ederk alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…