• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makat Bölgesindeki Kıllar

bence senin için en uygunu düy dökücü krem...

diğerlerinde acı duyarsın ve zararalı olabilir...

kremi sür bekle ve yıka...

bence sorun olmaz...

doktor eldiveni bence. zaten hemen koparlar. çok acı vereceğini sanmıyorum.

tüy dökücü krem kesinlikle kullanma, sonucta içinde kimyasal var ve o kimyasal bileşeniyle kılları eritiyor ( dökmüyor, eritiyor) zararlı olabilir.

illa ki alacagım diyorsan eldiven kullan bence. ama cok agrım ve kanamam var dıyorsun, bu durumda hıcbıse yapmaman daha iyi olur cnm. doktorlar bu duruma alısık, ben de bir keresinde hazırlıksız durumda doktora gıtmek zorunda kalmıstım ve bunu dert etmıstım,inan dert etmene degmıyor :kedi:

önemli olan saglık :kedi:

:) geçmiş olsun arkadaşım. bence hiç bişey kullanma doktor görürse görsün. zaten hekimler hastalarına kadın erkek gözüyle diil materyal gözüyle bakaropuyorumnanaktan

En iyisi iyi bildiğin bir ağdacıda ağda yaptırmak.Zaten o bölgeye ulaşmak çok zor ve ulaşsan bile zorluğu açısından ağdayı bulaş bulaş etme ihtimalin yüksek:) Ben lazer yaptırdım kurtuldum gerçi şükür :)

Canım zaten makat bölgende sorun varmış orasını ağda yada diğer tüy yolma yöntemleriyle zedeleme bence sonuçta çatlak yada damar sorunun varsa zararı olabilir kanamamda var demişsin. bence jilet kullan sonuçta bi kere yapacaksın doktoro giderken jiletle alırsın daha sonrada almana gerek yok tedavin bittikten sonra ağda felan yaparsın. jiletin bi kerede çok fazla zararı olacağını düşünmüyorum. herşeyin başı sağlık..

Canım Arkadaşlarım,
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Cumartesi günü doktoruma gittim. Basur memelerimden dolayı (valla abartmıyorum karnıbahar gibi olmuşlardı) herhangi bir temizlik yapmam mümkün olmadı. Doktorum dedem yaşında tonton mu tonton 65 yaşlarında bir amcaydı. Belki genç ve yakışıklı olsaydı daha çok utanırdım o yüzden Allah yardım etti galiba.Şaka bir yana muayeneden önce hoş sohbeti ile beni oldukça rahatlattı. Ancak hemoroid muayenesi oldukça zor ve ağrılı. Secde durumundaykan parmakla muayene oluyorsunuz ki mahrem olan her yeriniz doktorca görülüyor. O nedenle sağlıklı olduğumuzda mutlaka kişisel temizliğimize özen göstermeliyiz. Çünkü acil bir durumda veya bir hastalıkta benim gibi zor durumlara düşebiliyorsunuz. Bu durum bana ders oldu.Doktor bey hap,fitil ve krem verdi. 10 gün kullanacağım eğer geçmezse basur memesini lastik takarak boğacakmış. Bu arada uzun süre ayakta durmak ve dar giysiler giymekte zararlı olabiliyormuş doktorum uyardı sizlerinde bilgisine. ıyileşir iyileşmez hemen bir ağdacıya koşacağım. Bundan sonra ne oramda ne başka bir yerimde kıl mıl bırakmayacağım. Hepinizi öpüyorum, sağlıklı günler dileğimle sevgiyle kalın.

Dün Doktoruma tekrar muayeneye gitim. Maalesef tedavi sonucunu beğenmedi. Bana ameliyat yolu gözüktü.Muayeneye gitmeden önce mahallemizde ağdacılık yapan ablaya gittim. Gerçekten her yerimi pırıl pırıl yaptı. Canımı da çok fazla acıtmadı. Bunca sene traş bıçağını boşu boşuna kullanmışım. Tertemiz olunca da Doktoruma rahat rahat muayene oldum. Hakkınızı helal edin sevgili arkadaşlarım.

Son düzenleme:
merhaba duygu hanım ben zuhal sizinle aynı problem var benim doktorum bayan ama yinede kötü bir durum makat taki kıllar ve bana birde temiz gelmemi içeren bir kağıt verdi bu durumda beni tedirgin etti açıkçası siz özel yerlerini gördüğünü söylediniz nasıl yani komple görecekmi bir de epilasyon yaptırırkende gördülerimi her yeri sizden ricam bir msn gibi bişey kullanıyorsanız kızımın msn adresini versemde oradan konussak soracağım da

Tabii ki arkadaşım. Doktor Secde durumuna getirip, kalçalarınızı aralayıp komple o bölgenize bakıyor. Sonra da parmakla makatınızın içini muayene ediyor ki bu durumda oldukça ağrı duyuyorsunuz. Bu muayene pozisyonundan dolayı makat bölgenizi ve hatta vajinanızı doktorunuz rahatlıkla görüyor. Aman o nedenle temizliğinizi tam yapıp gidin. Sonra sıkıntı yaşamayın benim gibi. Gerçi doktorum muayene öncesi, bu durumu açıklayıp önemsemediğini muayeneyi bu şekilde yapmaya mecbur olduğunu anlatıp oldukça rahatlattı beni. Ama bayan Genel Cerrah bulunduğum yerde yoktu. O yüzden yaşlı bir erkek doktora gitmekle, biraz daha rahat oldum muayene sırasında. Sanada çok geçmiş olsun arkadaşım. Acil şifalar dilerim.

Bir arkadaşımdan duydum ben de..
Alt tarafı tamamen soyunup, secdeye varır pozisyona geçiyorsunuz , doktor da arkanıza geçip parmakla aralayıp muayenesini yapıyor..

Sonuçta vajinanızı da görmüş oluyor arkadan..

Sağlık olunca insan herşeye katlanıyor işte..

Acil şifalar dilerim ben de herkese..

peki epilasyon yaptırarak mı gittin yooksa o şekilde mi gittin açıkça ben bayandan daha da tedirgin oluyorum ne yalan söylim peki epilasyon yaptırırken neleri gördüler

sağlık probleminiz var ve ordaki tüyleri almanız zararlı bile olabilir. gideceğiniz doktorun cinsiyeti değil mesleğindeki başarısı önemlidir. ayrıca poponuzu görücüye çıkarmıyosunuz tedavi olmaya gidiyosunuz. almayın bence bırakın öyle kalsın...

duyguya sorum oldu ama pek ilgilenmedi kendi derdi geçti ondan dır belkide tecrübesinden yararlanmak istiyorum ama konusmak istemiyor pek

Kusura bakma işlerim bugün biraz yoğundu yazamadım arkadaşım. Ben epilasyon yaptırmadım ağda yaptırdım. Ağdacı abla ben ayaktayken, ince bir tahta çubuğa ağda koydu , sonra da kalçalarımı bana aralatıp makat etrafıma ağdayı sürdü. Sonrada hızlıca çekip temizledi. Ancak ön tarafımı muayene masası gibi bir masada yatırarak aldı. Tabi haliyle her yerini görüyor ağdacı. Ben daha önce traş bıçağı ile alırdım. Ancak heryerini bu şekilde temizleyemiyorsun. Ama ağda pratik ve daha etkili bir yöntem. Her zaman olmasa bile en azından doktora falan gitmeden önce yaptırmalı insan. Zaten evlenince mecbur daha sık ağdacı gitmek gerekecek. ıyi akşamlar arkadaşlar size.

Son düzenleme:
başkasının biryerlerimi görmesi keyfimi kaçırıyor.örtme bezi filan varmış öyle bişeydemi vermedi ağdacı hersey uluorta mıydı off ne zor bişey bu duygu seninde başını ağrıtıyorum

Son düzenleme:
başkasının biryerlerimi görmesi keyfimi kaçırıyor.örtme bezi filan varmış öyle bişeydemi vermedi ağdacı hersey uluorta mıydı off ne zor bişey bu duygu seninde başını ağrıtıyorum özel mesaj atsan msn gibi konussak ben özel mesaj atamıyorum :( yardımına ihtiyacım var yada

Canım kusurabakma da neyi merak ediyorsun bu kadar anlamadık?
Topic sahibi arkadaş da yazmış kaç kere şöyle yaptılar ağdayı böyle yaptılar diye..Daha ne gibi ayrıntı istiyorsun ağda ile ilgili merak ettim doğsusu?

Yani yardımcı olmak amacı ile yazıyorum ben de sana..yanlış anlama...

Ağdacılarda doktor sedyesi vardır çıkarsın üzerine çıkarırsın herşeyini, çamaşırını falan, altın tamamen açıkta kalır, açarsın bacaklarını ağdanı yaparlar..Bu kadar..

.Daha ne gibi ayrıntı istiyorsun ki.?.Bazı yerlerde örtme bezi veriyorlarmış baştan örtsen de ağdayı yapacayı yerleri açmak zorundasın zaten avuç içi kadar yer illa ki açacaksın..

Kapatarak saklayarak oranın ağda yapılması mümkün değil..
ılk seferde utandan da sonrdan alışıyorsun, herzman aynı kişiye yaptırınca da sorun olmuyor 1 kişi görüyor yani sadece..

Yardımcı olmak amacı ile yazdım sana..

Ayrıca msn adresi vermek yasak banlanırsın sil adresini..

Son düzenleme:
arkadaşım bu derdi çeken bilir sen bu derdi çekmediğinden yorum yazması braz klay gelir. msn adresimi sildim sağol yardımların için

arkadaşım bu derdi çeken bilir sen bu derdi çekmediğinden yorum yazması braz klay gelir. msn adresimi sildim sağol yardımların için

Canım derdi çekip çekmediğimi nerden biliyorsun Allah aşkına..

Sadece sana yardımcı olmak adına yazdım ağdanın nasıl yapılacağını.
Ama sen sanırım başka şey soruyorsun da ben anlamadım..neyse..

Yalnız çok merak ettim gerçekten, ağdayla ilgili bu kadar merak edip soramadığın şey ne acaba?bilmiyorumkismile

Soyunursun ,oturursun(ya da yatarsın) açarsın bacaklarını, ağda yapılır heeer yerini de görürler..:)) Sonra arkanı dönersin orayı da yani makatı da ağda yaparlar..kalkar giyinirsin.(Ağda olayında da ağdayı sürüp, sonra bezle yapıştırıp çekerler..Bunu biliyorsundur zaten)
Bu kadar basit..:))))

Neyse sanırım senin sorunun başka...Dediğim gibi ben anlamadım ve sana yardım edeyim derken seni sinirlendiriyorum istemeden..Kusurabakma..

Bana müsade :))
sana acil şifalar kolay geldin.

Son düzenleme:
Back