iğrençsin ewet görevli arkadaslardan rica edıyorum sadece resmı degıl tamamen k.k dan cıkarsınlar..zawallı ınsan..
ne resmi ben resim falan göremedim
sositososito
Teşekkürler arkadaşlar. Ancak çok ağrım ve kanamam var. O nedenle en az ağrısız olan yöntem hangisi olabilir. Teharetlenirken bile çok canım yanıyor. Ama doktorun karşısına bu şekildede çıkmak istemiyorum. Sevgiler.
doktor beni muayne ederken yan yatırdı arkadan muayne etti,ön tarata hiç bir şey gözükmüyor, hemde iç çamaşırı tam çıkartmadım yarıya indirdim,bu pozisisyon hem rahat hemde fazla utanılmıyor, ben çok utangaçım diğer türlü muayneye olmazdım zaten önceden sormuştum doktorda yan yatıp muayne olcaksın deyince bayağı rahatladım.bence bu türlü muayneyi doktorunuza önceden bir sorup deyin,Tabii ki arkadaşım. Doktor Secde durumuna getirip, kalçalarınızı aralayıp komple o bölgenize bakıyor. Sonra da parmakla makatınızın içini muayene ediyor ki bu durumda oldukça ağrı duyuyorsunuz. Bu muayene pozisyonundan dolayı makat bölgenizi ve hatta vajinanızı doktorunuz rahatlıkla görüyor. Aman o nedenle temizliğinizi tam yapıp gidin. Sonra sıkıntı yaşamayın benim gibi. Gerçi doktorum muayene öncesi, bu durumu açıklayıp önemsemediğini muayeneyi bu şekilde yapmaya mecbur olduğunu anlatıp oldukça rahatlattı beni. Ama bayan Genel Cerrah bulunduğum yerde yoktu. O yüzden yaşlı bir erkek doktora gitmekle, biraz daha rahat oldum muayene sırasında. Sanada çok geçmiş olsun arkadaşım. Acil şifalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?