Makat Bölgesindeki Kıllar

iğrençsin ewet görevli arkadaslardan rica edıyorum sadece resmı degıl tamamen k.k dan cıkarsınlar..zawallı ınsan..

arkadaşlar ben bölümün moderatörüne sabah haber verdim,büyük ihtimalle moderatör arkadaş kaldırdı ilgili kişinin yorumunu ve profilini
iğrenç ötesi olabiliyor bazen insanlar ve bu kişi bence büyük ihtimalle bay kullanıcıydı.

gormemen ıyı olmus canım bosver.arkadasın psıkolojısı bozulmus yasadıgı olaydan dolayı heralde.yoksa kımsenın orasının fotosunu cekıp yayınlayacagını sanmıyorum ben..kk da hıc bole ıgrencbısı görmemiştim ben acıkcası..bıdaha da gormem ınş.klava:

bende görmedim amanınnn orayımı koymus ohaoldumsmile ohaoldumsmile

hadi canım orasının resminimi koymus aslında gerek yokdu bis biliorus nasıl birsey oldugunubilmiyorumkismile

Sevgili Dostlar,
Foruma malibu00 rumuzlu üye tarafından oldukça rencide edici yazı yazıldı. Bu yazı ve görüntünün benimle alakası yok. Bazı üyelerce tarafıma suçlayıcı yazılar yazılmış. Bilgilerinize sunar, iyi günler dilerim.

yok canım seni kimse suçlamadı
bahsi geçen şahsın yorumu ve iğrenç profil resmine kızdı herkes

acil şifalar canım ben elime biraz ağda alır yoalrım . bu arada kendi adıma konuşuyorum o bölge genital bölge gibi acımıyor hatta hiç acımıyor bilmiyorum belki orda sinir falan yoktur.
o yüzden çokda endişelenme

tatlım benımde bı arkadasımda boyle bır sorun vardı oda senın gb temız gorunmek ıcın vıııt köpük kullandı o bolgeyede zararı olmadı sende eczaneden alabılırsın fıyatı sanırım 17 tl
guclubacismileguclubacismileguclubacismile

doktor beni muayne ederken yan yatırdı arkadan muayne etti,ön tarata hiç bir şey gözükmüyor, hemde iç çamaşırı tam çıkartmadım yarıya indirdim,bu pozisisyon hem rahat hemde fazla utanılmıyor, ben çok utangaçım diğer türlü muayneye olmazdım zaten önceden sormuştum doktorda yan yatıp muayne olcaksın deyince bayağı rahatladım.bence bu türlü muayneyi doktorunuza önceden bir sorup deyin,

ablacım daha 2 ay önce kıl dönmesi yüzünden ameliyt oldum, bnmde oramı aldırmam gerekti, mutlaka ağda yaptırmalısın,tüyler geçer çıkar uğraşmazsın tedavi sürecinde

Merhaba
Bu uyemiz bir operasyon(http://www.kadinlarkulubu.com/gastr...i-hastaliklari/342721-hemoroid-ameliyati.html) gecirecegi icin boyle bir konu acmis bu konuyu baska yere cekenlere soylecek soz bulamiyoruz.

Adina sozluk denen tamamen musvette siteler biraz kafanizi kaldirin insanlarin yasadiklari gercekleri gorun, umarim bu dalga gectiginiz baslik bir gun saglik sorunu yasadiginizda ben bu konuya gulmustum diye akliniza gelmez !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…