Bundan sonra ilk onu çağıracağımNevreste,Fatoşu neden etiketledin,benimle uğraşıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonra ilk onu çağıracağımNevreste,Fatoşu neden etiketledin,benimle uğraşıyor![]()
Kizzz sakın kilo alayim demeyesin haaHe he salı yaptım salata halini misafirlerim vardı![]()
Hoş bulduk canım özlemişim sizleri kaç gündür giremedim kk yaHoşgeldinizTeşekkür ederiz
![]()
Tamam abla kimseye demem aramizdaLaf aramızda ben de o yüzden eriniyorum![]()
Biz de yedikLaf aramızda ben de o yüzden eriniyorum![]()
Ama senin dükkana müşteri lazım değil miKizzz sakın kilo alayim demeyesin haa![]()
Bende seni özledim,çağırmazsam gelmiyorsunHoş bulduk canım özlemişim sizleri kaç gündür giremedim kk ya
Depnazim sende herkesin bahanesine ortak oluyorsunHoşgeldinizTeşekkür ederiz
![]()
Yok canım öyle değil kaç gündür hem misafir vardı hem is yoğundu. Kocam da oyun oynamaya taktı telefonumdaBende seni özledim,çağırmazsam gelmiyorsun![]()

@deynepnaz hiçbir fırsatı kaçırmıyorTamam abla kimseye demem aramizda@Nevreste abla da duymasin sakin ne me lazim forumun kulagi var
![]()

O zaman hadi bizim takıma gidelim Tut elimdenBen de bugün itibariyle sıkı rejime girdim.Eve makarna sokmayayım diyorum ,sağlık önemli![]()
He he ,yanlış alıntılamışsın he heDepnazim sende herkesin bahanesine ortak oluyorsun![]()
Yok ablam seni tek bir şartla kilo alıp takıma yarışmacı olarak alırım o da ancaAma senin dükkana müşteri lazım değil mibi kuzuların annesi de benim aslında
O zor kuzum ya hayırlısıYok ablam seni tek bir şartla kilo alıp takıma yarışmacı olarak alırım o da ancalik sonrası
![]()
Ama sen doğru ustune almissinHe he ,yanlış alıntılamışsın he he![]()
Aman ne güzel bir bahane bulmuşsun..Ben de bugün itibariyle sıkı rejime girdim.Eve makarna sokmayayım diyorum ,sağlık önemli![]()
Ama doktorlar kas gelişimi için makarna öneriyor
Sus duymayayım bir dahaO zor kuzum ya hayırlısı
Yaptığı su böreği,lokma tatlısı,çikolatalı pastayı saymıyorsun herhalde@nananais hem senin makarnalar konusunda ne isin var bakimhadi et yemeklerimi anladik kurban bayrami vs olsun dedik. Ama makarna full karbonhidrat atom bombasi gibi hani zayifliyordun sen
![]()