- Emoji Skoru
- 4.190
- Puanlar
- 53
Sizden beklesem acaba?Evet ya wonka rabia senede 1-2 kere anca geliyo ondan fayda bekleme bence D![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizden beklesem acaba?Evet ya wonka rabia senede 1-2 kere anca geliyo ondan fayda bekleme bence D![]()
O benim en sevdiğim editörüm kusura bakmaNun eses demi korumaz hem belki aeben ablam korurnana kardesim
![]()
Bana karşı sizden koruma bekliyorEvet ya wonka rabia senede 1-2 kere anca geliyo ondan fayda bekleme bence D![]()

Et tabii,benim gibi birine sorayım mı dersin de sorma der miyim?Birsey itiraf edim mi deynep abla
Yoo maksat muhabbet olsunBana karşı mı koruyacaklar seni![]()
3 tanecik yemişOlay yemekte değil, o yemeği ne zaman ve ne kadar yediğinde
Misal @aeben ablam benim ilk haftalar içli köfte me laf etmişti , oysa 3 tanecik yemistim![]()
Et tabii,benim gibi birine sorayım mı dersin de sorma der miyim?![]()
Ben makarnayi ekmekle yiyorumEt tabii,benim gibi birine sorayım mı dersin de sorma der miyim?![]()

Çok beklersinYoo maksat muhabbet olsun![]()
Aslında çoğu zaman yanlış olduğunu bilsem de öğle saatinde kahvaltı yapıyorumSenin diyetin pazartesi başlar öğlene biter gibime geliyor![]()
Niye sevgi zehirlenmesimi geçirirmişBana karşı sizden koruma bekliyor![]()
Sonrada neden olmuyorAslında çoğu zaman yanlış olduğunu bilsem de öğle saatinde kahvaltı yapıyorum![]()
Çok sevmemden ,sevmekten korkuyorNiye sevgi zehirlenmesimi geçirirmiş![]()
Ben bekarken 47,48 arasındaydım,kilo alayım diye benim de yemişliğim çoktur.Ben makarnayi ekmekle yiyorum![]()
Makarnayi sade yedigim zaman annem oyle yeme ekmekle ye derdiBen bekarken 47,48 arasındaydım,kilo alayım diye benim de yemişliğim çoktur..
Ben bekarken 47,48 arasındaydım,kilo alayım diye benim de yemişliğim çoktur..
Makarnayi sade yedigim zaman annem oyle yeme ekmekle ye derdi![]()
60 civari
Sorması ayıp olmasın kaç kilosun?