- Emoji Skoru
- 4.190
- Puanlar
- 53
Nereye gideyimGit konuşma benle hih![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye gideyimGit konuşma benle hih![]()
Kız ablam sende yapcan miHayırlı olsun efenim![]()
Wonkam hakkat hemen inciniyormusun bu tür takılmalı konuşmalardan kuzum ?Nereye gideyim![]()
Evde yemek yemiyor musunuz?Mesele yapmak degil ki yarismaco biri degilim hic erinirim birde![]()

Bende bana küsmeyeceğini bildiğim için yazdım yoksa ne haddimeGazla calismiyorum ki amaben cinsim biraz hani sizi tanimasam yapamazsin lafiniza alinip kusedebilirdim
oyle bir cinsim yani
![]()

Bir ablam daha geldi ama yapmaz makarnaHayırlı olsun kızlar
Peki senEvde yemek yemiyor musunuz?Kahvaltı mı yiyorsunuz yoksa
![]()

Ogluşa tosunuma yaptırayım onun uzmanlık alanı makarnalarKız ablam sende yapcan mi![]()
Burdaki ortami bildigimden sıkıntı yok o uzgun ifadeyi git dedi ya esprisine koydum. Sizinle alakali degilde cabuk alinirim gebelde ama siz rahat olun ablalarim bacilarim :))Wonkam hakkat hemen inciniyormusun bu tür takılmalı konuşmalardan kuzum ?![]()
He he salı yaptım salata halini misafirlerim vardıBir ablam daha geldi ama yapmaz makarnateyyy bi sürü kilo verip yeni mezun oldu
![]()
Kız senin böyle alinmaman gerekiyorduNereye gideyim![]()
Buraya koymaya erinirim ben. Iki saat forograflar her asamasini cek. Sonra en zoru buraya yuklemek valla bir mesaj yazana kadar sayfayi en az 3 kere yeniliyorum. Site kaplumbagayla yarisir yani o dereceEvde yemek yemiyor musunuz?Kahvaltı mı yiyorsunuz yoksa
![]()
Nevreste,Fatoşu neden etiketledin,benimle uğraşıyorPeki sen![]()
Erkek üye yasakOgluşa tosunuma yaptırayım onun uzmanlık alanı makarnalar![]()
Hayırlı olsun efenim![]()
HoşgeldinizHayırlı olsun kızlar
Seni özlediğim için olabilir mi canım ;pNevreste,Fatoşu neden etiketledin,benimle uğraşıyor![]()
Laf aramızda ben de o yüzden eriniyorumBuraya koymaya erinirim ben. Iki saat forograflar her asamasini cek. Sonra en zoru buraya yuklemek valla bir mesaj yazana kadar sayfayi en az 3 kere yeniliyorum. Site kaplumbagayla yarisir yani o derece