Makarnacı CHP yağcı MHP

Siyasette ban gitmiş ya la. Ben de noldu buraya mune nerde diyorum. Haydi bana müsade

Dini yorumlar yasak hanımlar, burada siyasilere hakaret küfür dışındaki şeyler serbest dediysek dini konu ve yorumlar yazabilirsiniz demedik, aksine din hala yasak.
Ve zamanında dini yorum yaptığınız zamanlar defalarca yasak, yasak, yasak diye topikte uyarı yapmama rağmen ayet ve dini yorumlar yazmakta ısrar edip polemiğe girdiğiniz için banlanıyordunuz.

Siyasette her istediğimizi yaparız tavrına girmeyin, tekrarlıyorum, dini konu ve yorumlar yasak.
Umarım devam etmezsiniz de bende ceza vermek zorunda kalmam.

şu msj ne kadar alim bir msj !
Kuran'ın ramazanda Mukabele ile okunması Hz peygamber ile Cebrail as min sünnetinden gelir zira her ramazan Mukabele yaparlardı. Kuran'ı tecvit ile okumak farz kifayedir yani doğru okumanın en lazım şartlarındandır. ne demek manasını öğrenmeden tecvit öğrenmek ne gerek! ikisi kıyaslanacak şeyler değil Çünki müslümana ikiside gerek.
Ayrıca bir Müslüman akp liler deyip konuyu saptırmadan yorum yazmayı ne zaman öğrenecek bazıları ..
Her partide yalnış yapan konuşan kendinden mesul ..ama bir fark varki parti olarak dini bir emrin özgürlüğün kısıtlanması durumunu görmek sözü bitiriyor benim için o parti konusunda. .
Bu demek degil tümü böyle düşünüyor. .
Düşünmeyenin işide olmamalı bence orada. neyse din iman partiyle ölçülmez elbette.

Keşke bizler çocukluktan itibaren manasını anlamak uygulamak üzere yetiştirilseydik.
Keşke küçükken o boş zihinlerimiz kuranda geçen Kıssalar ne msj veriyor hangisi hangi surede geçiyor bunlarla imtihan olsaydık 16 yıl bir yandan meal tefsir hadis Akâid ile de yetişseydik işinin ehli hem tüccar hem alim, hem doktor hem alim, hem anne hem alim olsaydık. .Zira böyle olmasıda gerekiyor Çünki hepimiz ilmimizle amel ettiğimiz kadarız ahirette.
O zaman neden türkçe değil ben anlamıyorum arapça Kuran'ı diye şimdiki manasız tartışmalarıda yaşamazdık sanırım.

Sen türkçesi ile ibadet yap yeterki yap..Sen anlayarak yap yeterki yap..hem yapmassiniz hemde yok türkçe olsun der..durursunuz türkçe olsa ne olacak uygulamadiktan sonra..boş lakirdilar

Mune bu konuyu kapat bence artik.Konu amacindan saptirildi cunku. Haber ne yirumlar ne? bize bu kaa ozgurluk yaramiyor mudurum.

Mune bu konuyu kapat bence artik.Konu amacindan saptirildi cunku. Haber ne yirumlar ne? bize bu kaa ozgurluk yaramiyor mudurum.
Doğru diyorsun pelin'im.
Dini yorum yasak diyoruz çünkü işin sonu belli, özde Müslüman sözde Müslüman ibadeti yapan ve yapmayan diye birbirlerine laf çarpıyorlar, PC'ler Görüntülü iman ölçüyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…