Makarnacı CHP yağcı MHP

öyle bir yazıyorlar ki akepelilerden başkası ibadetlerini yerine getirmiyor gibi.akepeden önce Müslüman yokmuş gibi Türkiye'de.iyi ki akepe döneminden önce kapanmışım diyorum her zaman.

Ahhh Egem ahh konuşulacak,söylenecek o kadar şey var ki işte.

Kuranda elbet yok böyle bir şey ama dediğim gibi bazı kelimeler aslıyla güzeldir namazda okuduğun sureler gibi haa sen araştır namaz kılıyorum ama namazda okuduklarımın anlamı ne öğren o başka .o bilinçle kıl namazını

Ama mesela makamlı okununca sizin kulağınıza güzel geliyor ya o da aslında olan bir şey değil bildiğim kadarıyla.

din deyince de akla kadın ve kadının örtüsünden başka birşey getirmeyen gruba da söyleyecek çok söz var.
Haram olan kadına da erkeğe de haram.Çalmayacaksın,yalan söylemeyeceksin,hak yemeyeceksin,kimseyi yetim bırakmaya sebebiyet vermeyeceksin vs vs... Birazda bunlardan bahsetseler ne güzel olurdu.

öyle bir yazıyorlar ki akepelilerden başkası ibadetlerini yerine getirmiyor gibi.akepeden önce Müslüman yokmuş gibi Türkiye'de.iyi ki akepe döneminden önce kapanmışım diyorum her zaman.
ben o şekil anlamadım ve gerçekten böyle düşünenler varsada saçmalıyorlar ben akpden önce baş örtüsü sorunu vardı okullarda kızlarımız engelleniyordu.. doktorlar peruk takmak zorunda kalıyorlardı,, avukatlar baş örtülü giremiyorlardı,, .akp bu sorunu çözdü ve bunları düzelti anlamında okudumm.. ve anladımm..

O zümrelerin öyle olduğuna inanması Atatürk'ün dini yasaklatmasını gerçek kılmıyor ama,her türlü bu bir iftira.Peki Bekir Coşkun'un fikirlerinden Atatürk mü sorumludur?Atatürkçülük bir kurum değil ki,çarpık düşüncelere sahip olanlar ihraç edilsin.Atatürkçü olduğunu iddia eden herhangi biri her türlü saçmalığı yapabilir,bu sadece Atatürkçülüğün ne olduğunu bilmeyen CAHİLLERİN Atatürk hakkındaki fikirlerini etkiler,onun dışında Atatürk'ün değerinden birşey kaybettirmez.

Ben yaptığım herşeyin, söylediğim herşeyin anlamını bilerek yapıp söylüyorum zaten. İçim rahat bu konuda.
Kaldı ki sureleri de Türkçe anlamlarını da okuyorum namazım esnasın da. Bazı şeyler aslıyla değil özüyle güzeldir kakao.
Ben kuranın da namazında özündeki anlamını bilmekten yanayım. Ne yazık ki ben azanın sadece ve sadece Arapça okunması gerekliliği savunmayı mantıklı bulmuyorum.

hayatım neyi anlatamıyorum bazı zümreler var diyorum ama şükür pek kalmıyor onlardan.. işte Atatürkü bu şekil kullananlar ve ezan türkçeleşsin dediler , Atatürk istedi diye öne sürdüler,, kuran türkçeleşsin dediler Atatürk istedi dediler, baş örtüsü olmasın dediler Atatürkün kılık kıyafet kanununu ileri sürdüler,,vs vs bu ülkede Din nasıl kullanılıyorsa Atatürkün fikirlerinide kullanıyorlar.ha araştıran okuyan elbet farklı anlıyor..

sen bilirsin canım şu şekil istemen seni bağlar ama ben semalarımda ALLAHUEKBER nidalarını duymak isteyenlerdenim.. cephedeki savaşan askerlerimizin tanrı ,tanrı, değilde ALLAH,ALLAH nidalarını isteyenlerdenim..bana ALLAHIM MEVLAM, RABBİM kelimeleri daha samimi geliyor Tanrı kelimesi değill..

Tamam anladık orasını,ben de diyorum ki böyle cahil olmasın insanlar diyorum,her duyduklarına inanmasınlar,araştırsınlar kanıt bulsunlar Atatürke karşı böyle boş iftiralarla insanların karşısına çıkmasınlar diyorum anlatamıyor muyum canım benim?

hımmm @Mune buradaymış bu fanatikler.

ne olur akepeliler gibi, bir chp yada mhp'li fanatik göstersene,sadece 1 tane arattırma bana boşu boşuna,zaten başka işler için yeterince araştırma yapıyorum.

direkt isim verip etiketlemek hoşuma gitmiyor
herşey ortada zaten araştırmaya gerek yok ki
bütün partilerde var bunlardan

bu konuda sana o kadar katılıyorumkii zaten araştırmamaktan kulaktan duymalara inanmaktan gelmiyormu bu cahilliğimiz ve inan İSLAM dinini kullanarak zulüm edenlerden,, ve inan Atatürkü kullanıpta gerçek İslam dinine darbe vurmaya çalışanlardan RABBİM korusun ve fırsat vermesin.

Ezan duyuru demektir, müslümanları namaza çağırır. Ezanı Türkçeleştirmek dini yasaklamak mı oluyor?

Atatürk düşmanı yobazlar, bu düşmanlıklarını din ve ezan üzerinden yürütüyorlar da, şu ülkede islama Atatürk kadar değer veren bir lider olmamıştır. Siz ne nankör ne utanmaz insanlarsınız be!
Dine yaptığı en büyük katkı, islamı hurafelerden, ülkeyi din tacirlerinden arındırmak olmuştur.

Tek adamdı, her şey onun elindeydi, dini tümden ortadan kaldırıp, öyle bi rejim getirirdi ki, gıkınız çıkamazdı. Arap ülkelerine giderdiniz artık.

Ayrıca ezanın Türkçeleştirilmesi Atatürk döneminde mi olmuştur ilk? Dönün bakın bakalım geriye, osmanlı dönemine..Tanzimat dönemine, 2. meşrutiyet dönemine..Araştırın bakalım o dönemleri, neyle karşılaşacaksınız!

Cumhuriyet döneminde yapılan tüm devrimlerin geçmişi vardır. Her devrim, osmanlının aydın dönemlerinden almıştır temelini. Harf inkılabı gibi. Hani şu bir günde hepinizin cahil bırakıldığı inkılap.

Her kim Atatürkü hedef gösterip, yobazlığına ve düşmanlığına devam ederse, ben de veriyorum savcılığa. Hakediyorsunuz siz bunu.

Bu sorunun çıkışı sağcı ve faşist hükümetler ne yazık ki. Hatta ilk patladığı yer ilahiyat fakültesi.

Makarna değil o.kurufasulye.seçmene gaz vermek istemiş.en azından safi karbonhidrat değil.Biraz protein de barındırıyor.Yağ zeytinyağı olsaymış daha iyiydi.Karatay hocamı dinlemiş olurlardı.genede seçmene verilen değer makarnaya göre daha fazla.

Kakao ve Ben nerede ezanı atatürk yasakladı demişim bana gösterebilir misin? Senden rica ediyorum çünkü senin samimi ve objektif bakışından dolayı olaya tarafsız bakacağını düşünüyorum
Birde O arkadaşlara sorar mısın, acaba yedikleri tohumun genleriyle oynamanın sakıncasını düşünerek tohumların genleriyle oynatmayarak,orjınallıgının bozulmasının saglığa zararlı olduğunu düşünerek, sağlıgını düşünenler Neden İslam Dininin En Önemli Emri Olan Namaza Çagrı Olan Ezanın Genleriyle Oynayıp Orjınallığının Bozulmasına Karşı Çıkmıyorlar?! Yani Allahın Bizzati Olarak Arapça Haliyle Okunuşunu Emretmesine Karşı Çıkıp Türkçe Okunmasını İstiyorlar?!..
Ezan Kulların değil, Bizzat Allah (c.c.) Emrettiği ve Öğrettiği Şekliyle Okunuyor ve Ezanın Özünü Bozmakta Onun Özüne ve Ruhuna Zarar Verir!!!..
Sağlıgını Düşünenlerin Birazda Dini Emirlerine Düşünseler hani Hiç de Fena Olmaz
Kur'anı Kerim Meali serbettir ve okumak isteyenler okuyabilir yani bu konuda yasaklama yok Kimsede bizim Kuranı Özüne Uygun Olan Orjınal Haliyle Okumamıza Karışmasın LÜTFEN!!!!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…