- 28 Ekim 2022
- 8.210
- 22.149
- 278
- 29
Sağolun kızlar. Bayağı hissettik. Mecbur evdeyiz ama nasıl bu korkuyla uyuyacağız bilmiyorum![]()
tedirginsinizdir tabi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolun kızlar. Bayağı hissettik. Mecbur evdeyiz ama nasıl bu korkuyla uyuyacağız bilmiyorum![]()
Rabbim yardımcınız olsun, bir daha yaşatmasınSağolun kızlar. Bayağı hissettik. Mecbur evdeyiz ama nasıl bu korkuyla uyuyacağız bilmiyorum![]()
Allah 'a emanet olunSağolun kızlar. Bayağı hissettik. Mecbur evdeyiz ama nasıl bu korkuyla uyuyacağız bilmiyorum![]()
Günaydın, gecmis olsun hepimize. Disarda olanlar duymamış pek ,evde olanlar duymuş.Günaydınlar hanımlar hepimize geçmiş olsunidün marketteydm hiç hissetmedim bile 6.2 'yi dışarı br çıktım nsanlar sokaklarda,artçıları bile duymadım .Sabaha karşı 4 filandın uyudum kafam davul gibi resmen.
Günaydın çok sağol,birde marketteydim o anda nasıl duyulmaz demi dışarı çıktım insanlar sokakta eşim evdeydi zaten epey salladı dedi.Günaydın, gecmis olsun hepimize. Disarda olanlar duymamış pek ,evde olanlar duymuş.
Çok salladı gerçekten, uzun da sürdü. Hareket ettiğin için duymamissindir sen deGünaydın çok sağol,birde marketteydim o anda nasıl duyulmaz demi dışarı çıktım insanlar sokakta eşim evdeydi zaten epey salladı dedi.
13 saniye sürmüş zaten,kasadaydım üstelik,hiçmi bir tıkırtı olmaz ses çıkmaz yani.Çok salladı gerçekten, uzun da sürdü. Hareket ettiğin için duymamissindir sen de
O kadar duyulmaması da garipmiş gerçekten, ürünler falan da sallanmamis demek. Şiddetli diye herhalde daha uzun sürdü gibi geldi13 saniye sürmüş zaten,kasadaydım üstelik,hiçmi bir tıkırtı olmaz ses çıkmaz yani.
Evet yani garip kasiyer bile hissetmedi bile,sakindi market birde,13 saniye diye açıkladılar dün akşam.O kadar duyulmaması da garipmiş gerçekten, ürünler falan da sallanmamis demek. Şiddetli diye herhalde daha uzun sürdü gibi geldi
Bu kadarla bitmiştir inşallah, devamı da gelecek diyorlar ,artçilar 2ay sürermiş en az.Evet yani garip kasiyer bile hissetmedi bile,sakindi market birde,13 saniye diye açıkladılar dün akşam.
İnşallah ufak artçılar olur zaten,evet öyle dediler hep süre için.Bu kadarla bitmiştir inşallah, devamı da gelecek diyorlar ,artçilar 2ay sürermiş en az.
İnşallah İnşallah, gece de olmasın,böyle az az olup bitsinİnşallah ufak artçılar olur zaten,evet öyle dediler hep süre için.
Gece kortuyor zaten daha da panik olur insan,azar azar olsun en azından bugünde dışarı çıkacam dolaşırım biraz.İnşallah İnşallah, gece de olmasın,böyle az az olup bitsin
Uyku sersemi daha kötü oluyor evet ,havam değişir, iyi olur . İyi gezmelerGece kortuyor zaten daha da panik olur insan,azar azar olsun en azından bugünde dışarı çıkacam dolaşırım biraz.
Nereye kadar dışarda kalabilirim ki,dolaş dolaş oda bitecek.Uyku sersemi daha kötü oluyor evet ,havam değişir, iyi olur . İyi gezmeler
Burda hava soğuk,kapalı,gece gibi,yağmur da yağacak, benim hiç çıkasım yokNereye kadar dışarda kalabilirim ki,dolaş dolaş oda bitecek.
Buradada hava kapalı şimdi hafifte soğuk var,orduevine gideyim kuaför müsaitse saçımı kestirmem lazım.Burda hava soğuk,kapalı,gece gibi,yağmur da yağacak, benim hiç çıkasım yok![]()
Hadi inşallah müsaittirBuradada hava kapalı şimdi hafifte soğuk var,orduevine gideyim kuaför müsaitse saçımı kestirmem lazım.
Tek çalışıyor adam genelde yoğun oluyor orasıda.Hadi inşallah müsaittir