- 20 Mart 2008
- 141.887
- 213.765
- 1.423
- 60
Bugün 37.haftaya girdi az kaldı zaten,diyorum ben gelmeden sakın doğurma diye minnoşta heyecanla gelmemi bekliyor .Sen de sağol şekerciğim, hem de ne tatlı heyecanlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 37.haftaya girdi az kaldı zaten,diyorum ben gelmeden sakın doğurma diye minnoşta heyecanla gelmemi bekliyor .Sen de sağol şekerciğim, hem de ne tatlı heyecanlar![]()
Gözün aydın gül goncam, sagsalim gidip gelmek nasip olsunValizimi hazırladım son bir kaç şey kaldı onuda cumartesi sabahı hallettim mi tamam,o gün yolcuyum kısmetse ..
Çok sağol çicemmm anin inşallah heyecanla bekliyoruz bizdeGözün aydın gül goncam, sagsalim gidip gelmek nasip olsunbebiskoya sağlıkla kavuşun inş
![]()
Az kalmış evet ,e abla olacak ,heyecanlıdır, seni de görecek,extra heyecanBugün 37.haftaya girdi az kaldı zaten,diyorum ben gelmeden sakın doğurma diye minnoşta heyecanla gelmemi bekliyor .
Nasıl karşılayacak bakalım kıskançlıkta var biraz,beni tepe tepe kullanıyor zaten çarşıya çıkıyoruz tek adresimiz takı tokacı birde orduevi oluyor.Az kalmış evet ,e abla olacak ,heyecanlıdır, seni de görecek,extra heyecan
İyi yolculuklar
Seni de çok kıskanır özellikle ilk zamanlar ,alışana kadar gezin,tozun artık, havalar da güzel nasılsaNasıl karşılayacak bakalım kıskançlıkta var biraz,beni tepe tepe kullanıyor zaten çarşıya çıkıyoruz tek adresimiz takı tokacı birde orduevi oluyor.
Çok sağol sedacımİyi yolculuklar
Benimle arası çok iyi zaten,okul var ya saat 3 gibi geliyor eveihafta sonuda jimnastiğe gidiyor geldikten sonra çıkarız ancak.Seni de çok kıskanır özellikle ilk zamanlar ,alışana kadar gezin,tozun artık, havalar da güzel nasılsa![]()
İyi eğlencelerÇok sağol sedacım
Benimle arası çok iyi zaten,okul var ya saat 3 gibi geliyor eveihafta sonuda jimnastiğe gidiyor geldikten sonra çıkarız ancak.
Çok teşekkürler sağolİyi eğlenceler![]()
Rica ederim, sen de sağolÇok teşekkürler sağol![]()
İyiyim aşko ( Nevoş aşko dediğimi duymasın aramızdaÇiçeğim![]()
nasılsın?
Aşko radarı var aşkomda,duyarİyiyim aşko ( Nevoş aşko dediğimi duymasın aramızda)sen nasılsın
![]()
Gelince kaçarımAşko radarı var aşkomda,duyarBen de iyiyim çiçeğim, şükür
Seni her yerde bulur amaGelince kaçarımAllah daim etsin canım
![]()