- 5 Mayıs 2020
- 13.456
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.378
- 548
Katılıyor da farketmiyorum mu yoksa nasılYani sen diyorsun @Margaret Hale 3-5 aydır katılmıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyor da farketmiyorum mu yoksa nasılYani sen diyorsun @Margaret Hale 3-5 aydır katılmıyor![]()
Unutulmak üzeresinİçim geçti Nevom
Aynı aynı tam beni anlattınHepimize aynıyız. Tabakları değiş, örtüyü değiş, etrafına koyduklarını yerini değiştir vs. Stres de yapsak, yorulsak ta heyecanı güzel, alışmışız acı çekmeye![]()
Paylaşın neler yapıyoruz konumuz varAynı aynı tam beni anlattınsonra bilmem kaç fotoğraf çek
sonra o fotoğrafları arasından güzelleri seç
bir gün bide kamera arkasını paylaşsak
![]()
Şuan bende yok o fotolarPaylaşın neler yapıyoruz konumuz varBen eklemiştim oraya bir tane
![]()
İkizler burcu olmak kolay değilŞuan bende yok o fotolarkesin onu paylaşırken de biraz düzenlerim ortalığı
![]()
Bıraktı bizi GevurBen de farketmiyor olabilirim![]()
rica ederim.Çok teşekkür ederim Sedoş, farklılık seviyorum![]()
Ben bu ay yokum bacım, geçmiş aylarımın üzerine rahat rahat toprak atabilirsiniz.Karşılıklı oynayalım o zaman![]()
![]()
Ve birbirine benzeyen fotoğraflar arasında karasız kalıp, çoğunu silememe.Çekim biter bitmez acele acele ortalığı toparlamaAynı aynı tam beni anlattınsonra bilmem kaç fotoğraf çek
sonra o fotoğrafları arasından güzelleri seç
bir gün bide kamera arkasını paylaşsak
![]()
Yav sana yemek mi yap dedim oynayalım dedim şıkıdık şıkıdıkBen bu ay yokum bacım, geçmiş aylarımın üzerine rahat rahat toprak atabilirsiniz.![]()
Neredeydi hangi resimler Nevoş, hatırlamadım benPaylaşın neler yapıyoruz konumuz varBen eklemiştim oraya bir tane
![]()
Ben oynamayı bıraktım Deynep’im.Yav sana yemek mi yap dedim oynayalım dedim şıkıdık şıkıdık![]()
Diğer yemek konusundaNeredeydi hangi resimler Nevoş, hatırlamadım ben![]()
Ben çay içiyorum şuan. Sana da bana da afiyet olsun canımBen oynamayı bıraktım Deynep’im.
Hadi kahve zamanım geldi,kalkıp yapayım, kolisini yapan gelsin.![]()
Neler yapıyoruz kısmı var ya orada sandalyede çekiyordu fotoğrafıNeredeydi hangi resimler Nevoş, hatırlamadım ben![]()