- 24 Eylül 2018
- 100.355
- 298.568
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee o anlamda. Ben genelde Antep yöreselcisiyim, burada da tarhana hiç içilmez.Yöresel kraliçesi![]()
Süprizli de ayrıca, eylence zaten çok severimEylenceli oldu ama
Aman Mantı makarnadan herkes yapar kuşum seni mantılara fısıldayan kadın yapan niyokkiden bile mantı yapabilmenAma mantı(salyangoz)makarna ile yapınca zaten kendiliğinden dizilmiş gibi duruyor bu tarifte ben ondan yapıyorum bu tarifi çoğunlukla
Yuvalama olsa neyseTarhana şokta![]()
Yok ben de çok görmem tâbiEliyle de koysa çok görmem ben. Sonuçta kaç kişi görüyor sitede tarifimi zil.Düzgün güzel durması için yapılabilir, sonuçta kendimiz yiyeceğiz. Görüntü için mübah bence.![]()
Kız 3 5 aydır katılmıyor diye hepiniz unutmuşsunuz. Yöreselin kraliçesi o tarhanalara fısıldayan kadınnnn kendinize gelinNasıl ya ben iki senedir tarhana içmiyorum skrkdkk
Bak kaynanam bana içli köfte ve yuvarlama göndermiş. Joyz yine yuvarlamaya gömmeden kaçalımYuvalama olsa neyse![]()
He tamam gelir mi acabaYok o anlamda söylemedim bunlar bunun içine nasıl girmiş, o tabağa nasıl girmiş gibi sorular gelir![]()
Et nohut yoğurt yetherrrrBak kaynanam bana içli köfte ve yuvarlama göndermiş. Joyz yine yuvarlamaya gömmeden kaçalım![]()
Gelinini seven kaynana bir başkaBak kaynanam bana içli köfte ve yuvarlama göndermiş. Joyz yine yuvarlamaya gömmeden kaçalım![]()
Hepimize aynıyız. Tabakları değiş, örtüyü değiş, etrafına koyduklarını yerini değiştir vs. Stres de yapsak, yorulsak ta heyecanı güzel, alışmışız acı çekmeyeYok ben de çok görmem tâbihepimiz özeniyoruz sonuçta herkese açık şekilde paylaşıyoruz.
BAzen iki üç örtü değişiyorumnormal tâbi eliyle de dizebilir
![]()
Tatlılara da fısıldıyorKız 3 5 aydır katılmıyor diye hepiniz unutmuşsunuz. Yöreselin kraliçesi o tarhanalara fısıldayan kadınnnn kendinize gelin
Ben kapalıyım evet ama tarifimi çok seviyorum, çokta güzeldi ohhh missssAssosyal’inki tam eleştirmelik, ama O’da kapalıgillerden.![]()
Fısıldıyor valla nomissizTatlılara da fısıldıyor![]()
Yani sen diyorsunKız 3 5 aydır katılmıyor diye hepiniz unutmuşsunuz. Yöreselin kraliçesi o tarhanalara fısıldayan kadınnnn kendinize gelin
İçim geçti Nevom