- 8 Haziran 2013
- 58.057
- 154.285
- 898
Hiç fire yok. Akıllı makarna, yeni çıktı demek kiYok yokOnu ben de sordum pişerken nasıl doldu içleri diye
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç fire yok. Akıllı makarna, yeni çıktı demek kiYok yokOnu ben de sordum pişerken nasıl doldu içleri diye
![]()
Üşüdüm ustumu ortsene Zano'mUyudun mu???![]()
Sen yat örterimÜşüdüm ustumu ortsene Zano'm![]()
Seda Sayan çorap kadını, Nane de mantı kadını.Kırk yıl düşünsem onu öyle sunmak aklıma gelmez valla. Mantılara fısıldayan gadınnn![]()
Ama mantı(salyangoz)makarna ile yapınca zaten kendiliğinden dizilmiş gibi duruyor bu tarifte ben ondan yapıyorum bu tarifi çoğunluklaKırk yıl düşünsem onu öyle sunmak aklıma gelmez valla. Mantılara fısıldayan gadınnn![]()
YorgunumSen yat örterim![]()
Sen de tarhanalara fısıldayan kadınsın kuşom seni de unutmadıkSeda Sayan çorap kadını, Nane de mantı kadını.![]()
Ben de geçen yıl tek tek uğrasmıştımHiç fire yok. Akıllı makarna, yeni çıktı demek ki![]()
Nasıl ya ben iki senedir tarhana içmiyorum skrkdkkSen de tarhanalara fısıldayan kadınsın kuşom seni de unutmadık![]()
Tarhana ve Margaret ne alaka kızSen de tarhanalara fısıldayan kadınsın kuşom seni de unutmadık![]()
Çok güzeldi ama ,hala akıllardaBen de geçen yıl tek tek uğrasmıştımakıllı makarna dan haberim olmadan
![]()
Eliyle de koysa çok görmem ben. Sonuçta kaç kişi görüyor sitede tarifimi zi. Düzgün güzel durması için yapılabilir, sonuçta kendimiz yiyeceğiz. Görüntü için mübah bence.Tek tek![]()
Tarhana şoktaTarhana ve Margaret ne alaka kız![]()
Karistirdi galibaNasıl ya ben iki senedir tarhana içmiyorum skrkdkk
Yöresel kraliçesiNasıl ya ben iki senedir tarhana içmiyorum skrkdkk
Eylenceli oldu amaKaristirdi galiba![]()
Bağlantı kuramadım hayylaTarhana ve Margaret ne alaka kız![]()
Yok o anlamda söylemedim bunlar bunun içine nasıl girmiş, o tabağa nasıl girmiş gibi sorular gelirÇok güzel makarnalar var bakalım sonuç nasıl oluyor![]()
Bu niye sarışın gitti yaYöresel kraliçesi![]()