- 28 Haziran 2011
- 63.235
- 158.710
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olmamış yarın yine yapTarifin güzel, iddialı değil zaten, boşuna uğraşma mı demek istiyorsun?![]()
Azıcık eleştiri kabul etDerler
Adamı hasta etmesinler ulen.Hamurdan herkes yapar, ben makarnadan öyle Pizza şekli vermişim, tıpkısının aynısı olmuş ulen
![]()
Her ay bizi kandırıyor biz de her ay yutuyoruzMisafirin mi var, niye erken saatte yaptın çok kolay ve sıradan, öylesine katıldım diyen kandırıkçı nane![]()
Eleştiri değil ama merakKk daki herkes eleştirse yapımını inceleseler keşke diyenlerdenim ben o yüzden rahat rahat eleştirebilirsiniz beni![]()
Pek de eleştiriye açık görünmedin gözüme NaneKk daki herkes eleştirse yapımını inceleseler keşke diyenlerdenim ben o yüzden rahat rahat eleştirebilirsiniz beni![]()
Cereyanda kalırım kapadım o yüzden
Peki..Cereyanda kalırım kapadım o yüzden![]()
Sen mantı çok seviyorsun. O sebeple benzer yemekler yapıyorsunKk daki herkes eleştirse yapımını inceleseler keşke diyenlerdenim ben o yüzden rahat rahat eleştirebilirsiniz beni![]()
Seninki açık mı bence kapat gitsin NevoşPeki..
Pizza yapmışım yanlışlıkla makarna değilYok misafir için değil 23 nisan kutlaması sonrası parkta oturduk arkadaşlarla onun için yaptıydım
Pizza yapan sen mi diyorsun bunu![]()
Bak yaparım haaaEvet olmamış yarın yine yap![]()
Ettim yaaAzıcık eleştiri kabul et![]()
Her ay bizi kandırıyor biz de her ay yutuyoruz
Ama artık uyandık artık yemeyiz![]()
Evet aslında benzer hep tariflerimSen mantı çok seviyorsun. O sebeple benzer yemekler yapıyorsun![]()
Anlıyorum
Anlamazlıktan gelmem amaPek de eleştiriye açık görünmedin gözüme Nane![]()
Sen de iddialı tarifler alıyorsun kerata, maşallah elin hızlı, zamanında gelip takır takır alıyorsun tarifleri.Sen mantı çok seviyorsun. O sebeple benzer yemekler yapıyorsun![]()
Allah için tarif adı ile uyumlu, ama sana oynamayı seviyorum.Pizza yapmışım yanlışlıkla makarna değil
Bak yaparım haaa
Ettim yaa
![]()
O görmez, kapatırım ben Onun gözünü, merak ettim yaz Onu daTamamdır Canom, kapattım o sayfayı.![]()
Yaşarken oldum