- 22 Temmuz 2017
- 45.547
- 134.813
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim elticimSeninkinde eleştirilecek bir şey yok ki.
Tarif adına uygun yapılmış.
Porsiyonlama ve renkler şahane.
Eleştirilecek bir durum olsa çekinmem, biliyorsun.![]()
Beni eleştirsene merak ettimSen benim eleştirilerime alışkınsın zaten, ama yeni arkadaşlar alışık değiller.
Zaten 3-4 günde bir gelebiliyorum, üzülürler falan vazgeçtim.
Fazla ponçik, o yüzden vazgeçtim.Onu göm elticim![]()
![]()
FarkındayımFazla ponçik, o yüzden vazgeçtim.
Diğer arkadaşlarında huylarını bilmediğim için vazgeçtim.
deynepnaz yavrucuğum, dümdük pizza yapmışsın.
Malzemeden makarna görünmüyor meaaaşaAllah.![]()
Yok ya yapmaHem pizzanın incesi makbulyasminsay , kalın olsa bu sefer de kalın olmuş derdiniz
Şeytan diyor yarın Bi daha yap
Bak yarın bir daha yaparım kalın kalın görürsünüz haa![]()
Yarışmanın ana maddesi makarna ya hani, makarna bunun neresinde demezler mi insana Deynep’im?Hem pizzanın incesi makbulyasminsay , kalın olsa bu sefer de kalın olmuş derdiniz
Şeytan diyor yarın Bi daha yap
Bak yarın bir daha yaparım kalın kalın görürsünüz haa![]()
Tarifin güzel, iddialı değil zaten, boşuna uğraşma mı demek istiyorsun?Yok ya yapma![]()
DerlerYarışmanın ana maddesi makarna ya hani, makarna bunun neresinde demezler mi insana Deynep’im?![]()
Delirttim galiba.Derler
Adamı hasta etmesinler ulen.Hamurdan herkes yapar, ben makarnadan öyle Pizza şekli vermişim, tıpkısının aynısı olmuş ulen
![]()
Tamamdır Canom, kapattım o sayfayı.
Yok canım ya, şakayla karışık kendimi savunuyorumDelirttim galiba.![]()
Çok isteyerek seçtim ben bu tarifi,hiç pişman olmadım. Oy almasa da pişman olmam çünkü çok sevdım yaso
Kk daki herkes eleştirse yapımını inceleseler keşke diyenlerdenim ben o yüzden rahat rahat eleştirebilirsiniz beni
Neyse, vazgeçtim kırılan falan olur, hiç o topa girmeyeyim.![]()
Yaaa onun poncik
Yok misafir için değil 23 nisan kutlaması sonrası parkta oturduk arkadaşlarla onun için yaptıydımMisafirin mi var, niye erken saatte yaptın çok kolay ve sıradan, öylesine katıldım diyen kandırıkçı nane![]()