Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetUyusun ne güzel sende işlerini filan hallerdrsin en azından![]()
İşler bitiyor en azından yemek filan.
Yani evet iki üç saat lik uykudaykenİşler bitiyor en azından yemek filan.
Uyuyorsa öyle çok iyimaşallahYani evet iki üç saat lik uykudayken
Yapıyorum.
Hayır canım maalesef giremedim yeniden hazırlanıyorm kadro çok azCanım siralamaya girdin mi![]()
Çok üzüldüm canım ya, o puanla cidden açıkta kalmazsın diyordum ama bu yil gerçekten en kötü sürpriz yapıldı herkeseHayır canım maalesef giremedim yeniden hazırlanıyorm kadro çok az![]()
Verilen sayı beklenenden çok çok az maalesef umudum kalmadıÇok üzüldüm canım ya, o puanla cidden açıkta kalmazsın diyordum ama bu yil gerçekten en kötü sürpriz yapıldı herkese![]()
Gidişat berbat, sonumuz hayır olsun canımVerilen sayı beklenenden çok çok az maalesef umudum kalmadı
Hiç iyi değil gerçekten de öğretmenlik özellikleGidişat berbat, sonumuz hayır olsun canım![]()
SağolUyuyorsa öyle çok iyimaşallah
Benim dışımda hepsini eleştir yasmin, ben arkandayım korkma
Beni de eleştireceksen neden olmasın
Sen benim eleştirilerime alışkınsın zaten, ama yeni arkadaşlar alışık değiller.Benim dışımda hepsini eleştir yasmin, ben arkandayım korkma![]()
Beni eleştir elticim göm, toprak at, füze at helal olsunNeyse, vazgeçtim kırılan falan olur, hiç o topa girmeyeyim.![]()
DeliNeyse, vazgeçtim kırılan falan olur, hiç o topa girmeyeyim.![]()
Seninkinde eleştirilecek bir şey yok ki.Beni eleştir elticim göm, toprak at, füze at helal olsun![]()
Hele sen, ister misin eleştiri?