Çarşamba tatil o gün yapsana ya da yarınMalzeme ilk günden beri dolapta bekliyorrr... zaman nasıl olmuyor anlamıyorum yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çarşamba tatil o gün yapsana ya da yarınMalzeme ilk günden beri dolapta bekliyorrr... zaman nasıl olmuyor anlamıyorum yaa
Merhaba, malzemelerimi dün aldım, hastayız ailecek, yarın yapacağım inşallah.Arkadaşlar katılım için son günler
Tariflerinizi bekliyoruz
@Oriana
@Jou
RedGirl
@Margaret Hale
labellevie
@N e v a
@espressoc
Yarın temizlik var salı staja gideceğim Çarşamba 23 nisan için önce gösteriye oradan kayınpedere yemeğe gideceğiz.Çarşamba tatil o gün yapsana ya da yarın![]()
Cuma son canımYarın temizlik var salı staja gideceğim Çarşamba 23 nisan için önce gösteriye oradan kayınpedere yemeğe gideceğiz.
En son gün ne zaman? Perşembe müsaitim gibi
Tamam o zaman bu iş bende bu haftaCuma son canım![]()
Biz bugün ülkenin farklı bölgelerinden gelen 4 arkadaş bir mantı açamadık, sizler makarnayı nirvana yapmışsınızŞampiyonlar ligi gibi olmuş bugun![]()
![]()
Amaaann açmayın be bebiş bosverBiz bugün ülkenin farklı bölgelerinden gelen 4 arkadaş bir mantı açamadık, sizler makarnayı nirvana yapmışsınız![]()
Şaka değil gerçekten açamadık , hamur elimizde oyuncak olduAmaaann açmayın be bebiş bosvermakarna yiyin
![]()
Sıkmayı bükmeyi biliyorlarmıÿdı eğer bilmiyorlar sa acamadığınıza üzülmeŞaka değil gerçekten açamadık , hamur elimizde oyuncak oldu
Bundan sonra dışarda buluşacağız![]()
1 kişi orta seviye biliyordu, onu usta kabul ettikSıkmayı bükmeyi biliyorlarmıÿdı eğer bilmiyorlar sa acamadığınıza üzülme
Deli yaw,bazen olmazŞaka değil gerçekten açamadık , hamur elimizde oyuncak oldu
Bundan sonra dışarda buluşacağız![]()
Anı olarak kalmış1 kişi orta seviye biliyordu, onu usta kabul ettikdiğer 3 kişinin bilgi ve el becerisi sıfırdı, perişan olduk
![]()
Misafire yapınca olmazDeli yaw,bazen olmazozenince olmaz
![]()
İlk ve son mu oldu1 kişi orta seviye biliyordu, onu usta kabul ettikdiğer 3 kişinin bilgi ve el becerisi sıfırdı, perişan olduk
![]()
Senin kıza verseniz o bile yapardı ,bal surat1 kişi orta seviye biliyordu, onu usta kabul ettikdiğer 3 kişinin bilgi ve el becerisi sıfırdı, perişan olduk
![]()
Hep mi öyle olur ya Hep olurMisafire yapınca olmaz![]()
Acemi işi en sevdiğimBizimki acemi işiydi![]()