Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canikom, ben bekarım, ailemle yaşıyorum annem mutfağa pek sokturmaz beni yemek konusunda. Kendi evim olsa rahat rahat tariflere bakar denerdim. Evde temizlik işleri benden. Yemekle annem ilgileniyor. Kardeşlerim de yemek konusunda seçici olduğu için yemeği yapmamak benim de işime geliyor. Bazen beni mutfaktan kovuyor sjdjdkdfkghCanım sen neden yarışmalara katilmiyorsunsenin için çok büyük bir değişiklik olur ve çok eglenirsin. Başlayınca hep katılıp kendini gelistiriyorsun
bence tam sana göre bu yarışmalar
kendine şans ver
![]()
Miss Salvatore
Senin için terapi olurdu ama kadınlar işte kızı bile olsa mutfakta istemiyor bazenCanikom, ben bekarım, ailemle yaşıyorum annem mutfağa pek sokturmaz beni yemek konusunda. Kendi evim olsa rahat rahat tariflere bakar denerdim. Evde temizlik işleri benden. Yemekle annem ilgileniyor. Kardeşlerim de yemek konusunda seçici olduğu için yemeği yapmamak benim de işime geliyor. Bazen beni mutfaktan kovuyor sjdjdkdfkgh
Evet güzel olabilirdi ama annem sürekli reddettiği için pek hevesim yok artık, yıllarca annem yemek yaptığı için alıştım bu duruma. Sadece annem evde değilken ben yapıyorum. Yemek yemeyi severim ama yapmasını sevmiyorumSenin için terapi olurdu ama kadınlar işte kızı bile olsa mutfakta istemiyor bazensana çok iyi gelirdi canim
![]()
Buradaki yarışmalar sayesinde alışırsın, alıştıkça seversin canımEvet güzel olabilirdi ama annem sürekli reddettiği için pek hevesim yok artık, yıllarca annem yemek yaptığı için alıştım bu duruma. Sadece annem evde değilken ben yapıyorum. Yemek yemeyi severim ama yapmasını sevmiyorumBir gün yeniden evlenirsem yemek konusunda zorluk çekebilirim.
Kimseler yokNeredesiniz ahali![]()
Makarna mı yapıyorlar acaba?Kimseler yok![]()
Bu sefer gün aymışGünaydın![]()
Bugün ikna edebildim nihayetBu sefer gün aymış![]()
Acaba kim yapacak?Benim biraz bekleyecek ama bugün başka olabilir![]()