Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim nazom,böyle düşünmene sevindimMantı makarnayı ilk olarak sen bu kadar güzel sundun da ondan sonra böyle sunuluyor, onu da unutmayalım, vardır illa başka tariflerini de en akla gelen bunlar![]()
Ne yapayım Nevoş, devamlı aynı tarif olmasın, farklı tarif olsun diyorum ama üyeler yine bilindik tarife oy verir yineNicki bile nazlı![]()
Ne yapayım Nevoş, devamlı aynı tarif olmasın, farklı tarif olsun diyorum ama üyeler yine bilindik tarife oy verir yineNicki bile nazlı![]()
Yok yok öyle deme bu ay belki farklı olur, burası çok şaşırtıyor biziNe yapayım Nevoş, devamlı aynı tarif olmasın, farklı tarif olsun diyorum ama üyeler yine bilindik tarife oy verir yine![]()
Ben de öyle istiyorum ama en başlarda tarif almayınca sonra çok farklı şeyler kalmıyor. Mecbur aynı, alınmayan şeyler kalıyırNe yapayım Nevoş, devamlı aynı tarif olmasın, farklı tarif olsun diyorum ama üyeler yine bilindik tarife oy verir yine![]()
23 tarif verdim sence ne kadar çok kalmıştırBulur bulur makarna tarifinden çok ne var![]()
Kalmamıştır23 tarif verdim sence ne kadar çok kalmıştır![]()
Farklı bir şey arıyorKalmamıştırmakarna kızartması demleme usulü onu da verdin mi
![]()
Yaaaaa makarna kızartmasıKalmamıştırmakarna kızartması demleme usulü onu da verdin mi
![]()
Havuçlu,mısırlı, bezelyeli,kabaklı, sucuklu gibi gibi dimi nevosFarklı bir şey arıyor
Aslında ben yöntem değilde malzemelere göre daha çok tarifler verdim.
Ama oyda alsın istiyorHavuçlu,mısırlı, bezelyeli,kabaklı, sucuklu gibi gibi dimi nevos![]()
İnşallah bulurFarklı bir şey arıyor
Aslında ben yöntem değilde malzemelere göre daha çok tarifler verdim.
Hepimiz istiyoruz nevosAma oyda alsın istiyor![]()
Hiç yaptın mı kuzuYaaaaa makarna kızartmasıbi ara bende tutturmustum illa yapıcam diye
![]()
![]()
Yok yapmadım kuzum ama bence çok güzel birseydirHiç yaptın mı kuzu![]()
Benim kızlar yaptılar birkaç seferYok yapmadım kuzum ama bence çok güzel birseydir![]()
Çok yapmışlığım varYok yapmadım kuzum ama bence çok güzel birseydir![]()