Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazıklar olsun oy vermeyenlere (ben verdim mi hatırlamıyorum )Ben de bolonez sosla 87. falan olmuştum. Kıymalı sos işte neyini beğenmediniz dkkddkkd
Bu ponçiklik ile ne yaparsın bilmemNasıl kıyayım![]()
Bu kadar vicdan yapmaNasıl kıyayım![]()
Ben değil ben yapılmamış tarif aldım amaç katılmakYağlı makarnayı kim aldı ortaya çıksın![]()
Hiç inandırıcı gelmedi ama neyseBen değil ben yapılmamış tarif aldım amaç katılmak![]()
İnşallah sonuncu olmamBen değil ben yapılmamış tarif aldım amaç katılmak![]()
Nevoş bile şaşırdı neden neden dediHiç inandırıcı gelmedi ama neyse![]()
Merak ettim şimdiNevoş bile şaşırdı neden neden dedi![]()
Çok kolay haşla bırak ilk yapsam da olur ama ev müsait değilMerak ettim şimdi![]()
Değil sürekli birinci değişiyor![]()
Rabbim şifalar versin inşallahİşin şakası, bu ay hastane işlerim yoğun, bu sebeple ben yokum.
Kuzum neoldu önemli bişi değilsir umarım.İşin şakası, bu ay hastane işlerim yoğun, bu sebeple ben yokum.
Bennn hiçççççç değilimmm sjksjksjksjkBende değilim![]()
Duyda inanma diye bir söz var Nane, hiç duymuş muydun?Çok kolay haşla bırak ilk yapsam da olur ama ev müsait değil
Tansiyon diye gittiğim dr, el muayenesi sırasında guatr tetkikleri ve usg istedi. Tetkiklerim temiz çıktı ama usg’de 2 cm üstü nodül göründü ve biyopsi alındı.Kuzum neoldu önemli bişi değilsir umarım.