- 22 Temmuz 2017
- 45.518
- 134.738
- 598
Semolinam var miss gibi, tam buğdaydan sen yap.Tam buğday unundan olursa olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Semolinam var miss gibi, tam buğdaydan sen yap.Tam buğday unundan olursa olur![]()
Amin canım benimBu ay daha güzellerini biriktiririz inş eslikuş![]()
Elticim sen bana yazdın mı?Yetişemiyorum verdim haberim mi yokMakarna hamurunu kendimiz yapabiliyor muyduk, onu sormayı unuttum?![]()
Değil sürekli birinci değişiyorAyyy haklısın ablacımbiz saldık o konuyu şimdi, sonuç belli zati
![]()
Çok tarif olur benceTarif çok fazla çıkmaz ki![]()
Ayyy yapayım bari sağlıklı sağlıklıSemolinam var miss gibi, tam buğdaydan sen yap.![]()
Nevos seninle bir şey konuşmam gerek ama sonra artık, bugün çok yoğunDeğil sürekli birinci değişiyor![]()
Tricolore peynirli tortellini aldım yaElticim sen bana yazdın mı?Yetişemiyorum verdim haberim mi yok![]()
Kimden aldın elticimTricolore peynirli tortellini aldım ya![]()
Evet yetişemiyorumNevos seninle bir şey konuşmam gerek ama sonra artık, bugün çok yoğun![]()
Ben daha sakin birzamanda darlamaya başlarımEvet yetişemiyorum![]()
Almamış mıyım, tamam bu ay katılmayayım o zaman.Kimden aldın elticim![]()
2 etikete 1 tarif kapabildim haha teşekkür ederim
El açması olsa katılırdın değil miAlmamış mıyım, tamam bu ay katılmayayım o zaman.![]()
Evet, hazır makarnayı sevmiyorum.El açması olsa katılırdın değil mi![]()
15-20 çıkmaz gibi sankiÇok tarif olur bence
Garanticiyim2 etikete 1 tarif kapabildim haha teşekkür ederim
Tee allam sana geliyorumEvet, hazır makarnayı sevmiyorum.![]()
Makarnayı da çok severim bu tarifler çok hoşuma gidecekkkkGaranticiyim![]()
Benim mafya da sevinirMakarnayı da çok severim bu tarifler çok hoşuma gidecekkkk![]()