- 28 Haziran 2011
- 63.170
- 158.528
- 898
PizzaOysa çok güzel yapmıştım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PizzaOysa çok güzel yapmıştım
![]()
Ama ben dedim oya bakmayın,kaçıncı olduğuma bakınEvet, epey olduğu için makarna ya da sütlü tatlı olur diyordumoya baktık kaçıncı olduğuna değil
![]()
Ben bulmuştum da popüler tarif istemedim ama zaten geç kaldım bugünKolay kategori dedim ve güzel ipucu verdim bulamadınız![]()
Cidden sen bu ay niye öyle bir şey aldınBende sonlarda olmuştum o yarışmada bu ay da aynısı olur sanırım![]()
Aslında kalmamıştın.Biraz ağır ilerledik.Ben bulmuştum da popüler tarif istemedim ama zaten geç kaldım bugün
DedinAma ben dedim oya bakmayın,kaçıncı olduğuma bakın![]()
Fırsat bulamıyorum ya yapamazsam diye öyle yaptım yapamazsam da üzülmemCidden sen bu ay niye öyle bir şey aldın![]()
Tamam canım nasıl istersen.Farklı tarifleri severim.Fırsat bulamıyorum ya yapamazsam diye öyle yaptım yapamazsam da üzülmem
Yok yani saniyesinde yazıyordum ya hepAslında kalmamıştın.Biraz ağır ilerledik.
Yok yani saniyesinde yazıyordum ya hep![]()
Jennamm yettim 45dkka gecikmeli de olsa
Merak eden JennaFırsat bulamıyorum ya yapamazsam diye öyle yaptım yapamazsam da üzülmem
Bulduk nevosta çaktırma işteKolay kategori dedim ve güzel ipucu verdim bulamadınız![]()
Ben demiştim demeyi sevmem ama ben demistimJennamm yettim 45dkka gecikmeli de olsa![]()
Tarif çok fazla çıkmaz kiPatates Yemekleri diye bir kategori yapılabilir mi acabaiçinde patates olan yemekler yapılsa bence güzel olabilir
Yarın kimse yapmasın.Cuma günü sıraya girebilirsiniz.İlk makarnayı kim yapıyor![]()