En sevdiğim
Ellerine emeğine sağlık canım
Yarışmada bol şans diliyorum.
Teşekkür ederim can ortimEllerine sağlık canım benim başarılar❤
Tarifimin can dostu gelmiş:) ellerine sağlık canım olsada yesem zıpzıp görmedenYine bir türlü gelmeyen birincilik ve yine benDiyet yapıyorum diye yarışmayada mı katılmayalım yani diyerek elimde olan malzemelerle size diyete uygun makarna salatası yaptım
Malzemeler;
1sb makarna
Makarnayı haşlamak için su
2 yk yoğurt
1 yk pınar labne
Haşlanmış mısır
Közlenmiş kırmızı biber
Bol dereotu
1 küçük havuç
1 küçük patates
Salatalık turşusu
Haşlamak için tuz( ben çok az kullandım)
Eki Görüntüle 2592173
Makarnayı çok az tuz dökerek haşlayalım. Patates ve havucuda küçük küçük doğrayarak haşlayalım.
Közlenmiş biberi, dereotunu, turşuyu doğrayalım.
Ocakta olan ürünler piştiğinde soğuk sudan geçirelim. Doğradığımız malzemeleri makarnanin içine döküp karıştıralım.
Eki Görüntüle 2592176
Bir kasede 2 yk yoğurt ve 1 yk labneyi çırpıp makarnamıza ekleyip karıştıralım.
Eki Görüntüle 2592175
Not1: 0 yağ kullanıldı.
Not2: Konserve ürün yoktur, hepsi dondurucudan
Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2592189
Eki Görüntüle 2592188
Eki Görüntüle 2592187
Eki Görüntüle 2592185
Eki Görüntüle 2592186
Tarifimin can dostu gelmiş:) ellerine sağlık canım olsada yesem zıpzıp görmeden
@Zipzip- bak ne diyor kankicimTarifimin can dostu gelmiş:) ellerine sağlık canım olsada yesem zıpzıp görmeden
Makarnayı ne educukSıfır yağlı ve minimum tuzlu, konserve urun yok, gönül rahatlığı ile 4 yk kaşığını geçmeyecek şekilde yiyebilirsin, ben öyle yaptım
@Zipzip- bak ne diyor kankicim
Makarnayı ne educuk
Kaptanlar linç edecek kaç hemenSanki ömrünün sonuna kadar yemeyeceksin , alışsın vücut. Ekmek yeme bugün
Heyyy gidi Heyyy ben diyet grubunda kaptanım 2 lahmacun yemeye izin veriyordumZipzip- nazi misin sen
Neye izin vermemisim ki menulere bak baklava bile varSanki ömrünün sonuna kadar yemeyeceksin , alışsın vücut. Ekmek yeme bugün
Heyyy gidi Heyyy ben diyet grubunda kaptanım 2 lahmacun yemeye izin veriyordumZipzip- nazi misin sen
O ne güzel kaptan 2lahmacun heSanki ömrünün sonuna kadar yemeyeceksin , alışsın vücut. Ekmek yeme bugün
Gel buraya
Harika olmuş kaç gündür aklımda evde makarnada yok yoğurtta olsada yesek
Ellerine emeğine sağlık yazarken ağzım sulandı su salatada agzima gelen her kornisonda daha da daha da yemek istiyorum
Canım kaptişim benimNeye izin vermemisim ki menulere bak baklava bile var
4 kaşık nedir yaBende zor dayandım, 4 kaşıkta bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?