Neye izin vermemisim ki menulere bak baklava bile var
Gel buraya
Diyettir4 kaşık nedir ya
Bence müsaade etmis ye dememişBak birde kızın günahını aldırdılar bana
Eline saglik cook guzel görünüyor olsada yesekYine bir türlü gelmeyen birincilik ve yine benDiyet yapıyorum diye yarışmayada mı katılmayalım yani diyerek elimde olan malzemelerle size diyete uygun makarna salatası yaptım
Malzemeler;
1sb makarna
Makarnayı haşlamak için su
2 yk yoğurt
1 yk pınar labne
Haşlanmış mısır
Közlenmiş kırmızı biber
Bol dereotu
1 küçük havuç
1 küçük patates
Salatalık turşusu
Haşlamak için tuz( ben çok az kullandım)
Eki Görüntüle 2592173
Makarnayı çok az tuz dökerek haşlayalım. Patates ve havucuda küçük küçük doğrayarak haşlayalım.
Közlenmiş biberi, dereotunu, turşuyu doğrayalım.
Ocakta olan ürünler piştiğinde soğuk sudan geçirelim. Doğradığımız malzemeleri makarnanin içine döküp karıştıralım.
Eki Görüntüle 2592176
Bir kasede 2 yk yoğurt ve 1 yk labneyi çırpıp makarnamıza ekleyip karıştıralım.
Eki Görüntüle 2592175
Not1: 0 yağ kullanıldı.
Not2: Konserve ürün yoktur, hepsi dondurucudan
Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2592189
Eki Görüntüle 2592188
Eki Görüntüle 2592187
Eki Görüntüle 2592185
Eki Görüntüle 2592186
Cok saglikli görünüyor yiyebilirsinTarifimin can dostu gelmiş:) ellerine sağlık canım olsada yesem zıpzıp görmeden
GöRdum kankacim makarna yiyecekmis de menu de bildrimiyor ki sabah,aksam neler yedi kim bilir@Zipzip- bak ne diyor kankicim
Diyet =nana=(pirasa x mercimek çorbası )Diyettir
Hiç durmuyor ki mübarek chescake mi desen muzlu malaga lar mı desem sen yinede benden duymuş olma kankacımGöRdum kankacim makarna yiyecekmis de menu de bildrimiyor ki sabah,aksam neler yedi kim bilir
İki kabak dolması yedim bişey yemedim ya yürüyüş te yaptımEline saglik cook guzel görünüyor olsada yesek
Cok saglikli görünüyor yiyebilirsin
GöRdum kankacim makarna yiyecekmis de menu de bildrimiyor ki sabah,aksam neler yedi kim bilir
Neyseki bu hafta tatlıya ara verdim yoksa tartıya ara vericemHiç durmuyor ki mübarek chescake mi desen muzlu malaga lar mı desem sen yinede benden duymuş olma kankacım
Hem diyette hem de tatli yapiyor anlamadim bu isiHiç durmuyor ki mübarek chescake mi desen muzlu malaga lar mı desem sen yinede benden duymuş olma kankacım
Al benden de o kadarHem diyette hem de tatli yapiyor anlamadim bu isi
Pirincli mi bulgurlu muİki kabak dolması yedim bişey yemedim ya yürüyüş te yaptım
Tartiya cok ara verme takima cabuk dön yoksa listede yer kalmayacak :))Neyseki bu hafta tatlıya ara verdim yoksa tartıya ara vericem
Hiç Bulgurlu dolma yapmadım bilmiremPirincli mi bulgurlu mu
Tartiya cok ara verme takima cabuk dön yoksa listede yer kalmayacak :))
Ama ozaman diyette değildim kiHem diyette hem de tatli yapiyor anlamadim bu isi
Sen sus 5kardesi unutmuşsunAl benden de o kadar
Sen. Ye ye kabak benim başıma patlasınSen sus 5kardesi unutmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?