• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Makarna Salatası

Yine bir türlü gelmeyen birincilik ve yine ben :KK53: Diyet yapıyorum diye yarışmayada mı katılmayalım yani diyerek elimde olan malzemelerle size diyete uygun makarna salatası yaptım :KK45:

Malzemeler;

1sb makarna
Makarnayı haşlamak için su
2 yk yoğurt
1 yk pınar labne
Haşlanmış mısır
Közlenmiş kırmızı biber
Bol dereotu
1 küçük havuç
1 küçük patates
Salatalık turşusu
Haşlamak için tuz( ben çok az kullandım)
Eki Görüntüle 2592173

Makarnayı çok az tuz dökerek haşlayalım. Patates ve havucuda küçük küçük doğrayarak haşlayalım.

Közlenmiş biberi, dereotunu, turşuyu doğrayalım.

Ocakta olan ürünler piştiğinde soğuk sudan geçirelim. Doğradığımız malzemeleri makarnanin içine döküp karıştıralım.

Eki Görüntüle 2592176

Bir kasede 2 yk yoğurt ve 1 yk labneyi çırpıp makarnamıza ekleyip karıştıralım.

Eki Görüntüle 2592175

Not1: 0 yağ kullanıldı.
Not2: Konserve ürün yoktur, hepsi dondurucudan :KK45:

:KK36: Afiyet olsun :KK36:

Eki Görüntüle 2592189
Eki Görüntüle 2592188
Eki Görüntüle 2592187
Eki Görüntüle 2592185

Eki Görüntüle 2592186
Eline saglik cook guzel görünüyor olsada yesek :KK36: :KK36:
Tarifimin can dostu gelmiş:) ellerine sağlık canım olsada yesem zıpzıp görmeden 😋
Cok saglikli görünüyor yiyebilirsin 😘
GöRdum kankacim makarna yiyecekmis de menu de bildrimiyor ki sabah,aksam neler yedi kim bilir :sopa:

GöRdum kankacim makarna yiyecekmis de menu de bildrimiyor ki sabah,aksam neler yedi kim bilir :sopa:
Hiç durmuyor ki mübarek chescake mi desen muzlu malaga lar mı desem sen yinede benden duymuş olma kankacım :KK45:

Eline saglik cook guzel görünüyor olsada yesek :KK36: :KK36:

Cok saglikli görünüyor yiyebilirsin 😘

İki kabak dolması yedim bişey yemedim ya yürüyüş te yaptım 🙄

Back