Şükür kavuşturana canımhuhuuuuuuzuuun bir aradan sonra (yaklaşık 4 yıl) yeniden merhaba herkese özlemişim sahaları siz de beni özlediniz mi? çok uzatmadan hemen konuya giriyorum çok heyacanlıyım çünkü konu açmayı vs. unutmuşum.
malzemeler
kuskus (nevoş’ a sordum olur dedi)
garnitür (ellerimle yaptım konserve değil)
kornişon turşu
mısır
yoğurt
mayonez
dereotu
kapya biber
sarımsak
tuz
Eki Görüntüle 3577766
yapılışı
öncelikle 1 su bardağı kuskusu haşlıyoruz.
Eki Görüntüle 3577768
Eki Görüntüle 3577769
haşlanan kuskusları süzdürüp yapışmaması için soğuk sudan geçiriyoruz. karıştırma kabının içerisine alıp üzerine yoğurt, mayonez, sarımsak ve kalan tüm malzemeleri ekleyip karıştırıyoruz.Eki Görüntüle 3577770
Eki Görüntüle 3577822 Eki Görüntüle 3577823
ve sunum..
Eki Görüntüle 3577830 Eki Görüntüle 3577831 Eki Görüntüle 3577832 Eki Görüntüle 3577833 Eki Görüntüle 3577834 Eki Görüntüle 3577835 Eki Görüntüle 3577836 Eki Görüntüle 3577837 Eki Görüntüle 3577838
Farklı ve güzel olmuş ellerinize sağlık başarılarhuhuuuuuuzuuun bir aradan sonra (yaklaşık 4 yıl) yeniden merhaba herkese özlemişim sahaları siz de beni özlediniz mi? çok uzatmadan hemen konuya giriyorum çok heyacanlıyım çünkü konu açmayı vs. unutmuşum.
malzemeler
kuskus (nevoş’ a sordum olur dedi)
garnitür (ellerimle yaptım konserve değil)
kornişon turşu
mısır
yoğurt
mayonez
dereotu
kapya biber
sarımsak
tuz
Eki Görüntüle 3577766
yapılışı
öncelikle 1 su bardağı kuskusu haşlıyoruz.
Eki Görüntüle 3577768
Eki Görüntüle 3577769
haşlanan kuskusları süzdürüp yapışmaması için soğuk sudan geçiriyoruz. karıştırma kabının içerisine alıp üzerine yoğurt, mayonez, sarımsak ve kalan tüm malzemeleri ekleyip karıştırıyoruz.Eki Görüntüle 3577770
Eki Görüntüle 3577822 Eki Görüntüle 3577823
ve sunum..
Eki Görüntüle 3577830 Eki Görüntüle 3577831 Eki Görüntüle 3577832 Eki Görüntüle 3577833 Eki Görüntüle 3577834 Eki Görüntüle 3577835 Eki Görüntüle 3577836 Eki Görüntüle 3577837 Eki Görüntüle 3577838
çok çok teşekkür ederim nevoş bi ara konu ortadan kayboldu eyvah dedim unuttum herhalde yanlış bi şeyler yaptım gitti emeklerim ama neyse ki açıldı unutmamışımEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Uzun bir aradan sonra yeniden hoş geldin
Yarışmada bol şans diliyorum
teşekkür ederim inşaallah bu sefer başarırımElinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş. Başarılar diliyorum
hoş buldumTekrardan hoşgeldinçok tatlı olmuş sunumun ,şansın bol olsun
hoş buldumHoş geldin tekrardan
Eline sağlık
ben de sizleri özledim/özlemişim hazırlanırken fark ettim sanki ilk kez katılıyormuşum gibi heyecan yaptımŞükür kavuşturana canım
Seni de sunumlarını da çok özledik
Tarifin de sunumun da çok güzel olmuş Başarılar dilerim
çok teşekkür ederimEllerinize sağlık çok güzel olmuş
tabii verilen ara boşuna değildi kendimizi geliştirelim diyeydiOoooo verilen ara resmen yaramış, bu nedir hanimefendiharika gözüküyor sunumluktakine bayıldım eline sağlık canım benim
çok teşekkür ederim belki bu sefer neticeye ulaşırımElinize ve emeğinize sağlık.
Sunum gayet şık.
başarılar dilerim...
Çok güzel görünüyor. O ayaklı kasenin de linkini at üzerimize.
teşekkür ederim kiFarklı ve güzel olmuş ellerinize sağlık başarılar
Belli belliteşekkür ederim inşaallah bu sefer başarırım
hoş buldumsalatamın tadı da güzeldi ben beğendim
hoş buldumçok teşekkür ederim
epeydir makarna salatası yemiyordum gerçekten çok iyi geldiBelli belli
Ben de cok severimepeydir makarna salatası yemiyordum gerçekten çok iyi geldi
niyetim öyle heyecanlanmak güzel beklemek merak etmek bu duygularımı beslemek için katılmayı düşünüyorumBen de cok severimhem artık geri dondugune göre daha sık katilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?