Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni etiketlemiştin herhalde bildirimde bu mesaj çıktıYanlış yere yazdım ya
kazen in totemiTeşekkürler canım :))Totem deniyorum,daha önce çok koydum olmadı,belki bu sefer olur
Canım benim Çok teşekkür ederimNefis görünüyor Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim
Evet canım ya,göremedim uzun zamandır,buraya yazmışım nerdesin diyeBeni etiketlemiştin herhalde bildirimde bu mesaj çıktı
Olmaz ama ya olursa dedimkazen in totemi
Çok sağol bebağm Fikirlerim vardı ama olmadı,çok aceleye geldi de.Olduğu kadar :))Ellerine saglik bebeğim fotolar eksik kalmış keşke yakın çekim şöyle kaşar uzuyorkej falan cekseydin bir çatak alıp yazarken bile ağzım sulandı
Elelrine emeğine sağlık
İnşallah canım güzel olacak oylama heyecanı nasıl olacak bakalımÇok sağol bebağm Fikirlerim vardı ama olmadı,çok aceleye geldi de.Olduğu kadar :))
Başlasın da görelim neler olacakİnşallah canım güzel olacak oylama heyecanı nasıl olacak bakalım
Kk kadınları nasıl marifetli görsünlerBaşlasın da görelim neler olacak
Görsünler miniğimKk kadınları nasıl marifetli görsünler
Teşekkür ederim Reyyan'cığımEllerine sağlık jennacım yarışmada başarılar dilerim..
Teşekkür ederim İnşallah iyi anlamda değişik olmuştur :))Ellerinize sağlık Yarışmada başarılar dilerim Değişik bir format olmuş
Döndü,dolandı bana nasip oldu kuzum Amin,çok sağolVaayy benim tarif sanamı gittiydi zezem
Ellerine sağlık bol kısmetin olsun :)
Çook teşekkür ederim canım Bence de dene,pişman olmazsınÇok güzel olmuş canım ellerine sağlık, ben kesin denerim.
Yarışmada başarılar dilerim