- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
- Konu Sahibi Neysesakinim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakma yeni farkettimsol böbrek toplama sisteminde genişleme var canım çocuk nefrolojiye sevk ettiler
olsun canım benım çok teşekkür ederim.Kusura bakma yeni farkettim
Çok geçmiş olsun canım.
Yakın sayılırız daha önce konuşmuştuk hatırlarsanHemşerim dedin adıyamanlı
Hadi ya var![]()
Tesekkur ederim deneyin çok lezzetli oluyor çok kolay ayrıcaIlk defa görüyorum ama çok güzel görünüyor başarılar dilerim ellerine sağlık
Daha sakin misin canım ultrason biraz yol gösterici olacak inan banaolsun canım benım çok teşekkür ederim.
Hatırlamıyorum yaYakın sayılırız daha önce konuşmuştuk hatırlarsan
![]()
Canın sağolsun gaziantep teyim bendeHatırlamıyorum ya
Iyiymis komşuyuz demekCanın sağolsun gaziantep teyim bende
Yok aslen de gaziantep liyimIyiymis komşuyuz demekaslen Adıyamanlısın orda yaşıyorsun demek
canım sakinim profa sorduk hiç sorun edilcek durum değil enfeksiyondan kaynaklı genişleme olmuş dedi ilaç yazdı kullansın 6 ay sonra bakarız protein kaçağı içinde ayda bir idrar kont yapalım dedi kafam çok rahat şu andaDaha sakin misin canım ultrason biraz yol gösterici olacak inan bana
Rica ederim canım geçmiş olsun tekrar yoğun protein tüketmemeye ve suyu içmeye devam etsin öpüyorum kocamancanım sakinim profa sorduk hiç sorun edilcek durum değil enfeksiyondan kaynaklı genişleme olmuş dedi ilaç yazdı kullansın 6 ay sonra bakarız protein kaçağı içinde ayda bir idrar kont yapalım dedi kafam çok rahat şu anda
teşekkür ederim canım benım
kuzum hayırdır yaa kızınmı hastacanım sakinim profa sorduk hiç sorun edilcek durum değil enfeksiyondan kaynaklı genişleme olmuş dedi ilaç yazdı kullansın 6 ay sonra bakarız protein kaçağı içinde ayda bir idrar kont yapalım dedi kafam çok rahat şu anda
teşekkür ederim canım benım
evet canım kızımda idrarda protein kaçağı ve toplama sisteminde 6 mm genişleme çıkmıştı enfeksiyon varmış su an tedavi görüyor sürekli kont ettiriyoruzkuzum hayırdır yaa kızınmı hasta
Hiç bir şey olmayacak içini ferah tutevet canım kızımda idrarda protein kaçağı ve toplama sisteminde 6 mm genişleme çıkmıştı enfeksiyon varmış su an tedavi görüyor sürekli kont ettiriyoruz
Tesekkur ederimÇok nefis görünüyor.