- Konu Sahibi Neysesakinim
valla öyle tavsiye ederim katıl kesinliklea tabi yaa.. katmaz mı heyacanı beğenisi merakısı hepsi çok değerli duygular :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla öyle tavsiye ederim katıl kesinliklea tabi yaa.. katmaz mı heyacanı beğenisi merakısı hepsi çok değerli duygular :)
sende heyecanlanmışmıydın canımevet ben katılmıştım daha önce
sağol canım dilemesende olurbaşarılar dilemişmiydim
çok heyecanlanmadım kuzum.gerildim biraz.çünkü istediğim günde yapamamıştımsende heyecanlanmışmıydın canım
ahhhhh benım canımmm yaaaaa evet pazartesi giriyoruz ne kadar düşüncelisin çok duygulandım bu tavrınaÇOOOOK teşekkür ederim canım. diline sağlık sizin ultrosan gününe az kaldı heyecan var mı? işaretledim ben takvime bekliyorum.
Ellerine sagligk canimTesekkur ederim
ahhhhh benım canımmm yaaaaa evet pazartesi giriyoruz ne kadar düşüncelisin çok duygulandım bu tavrına
![]()
teşekkür ederim diline sağlıkEllerine sagligk canim
CANIMMM benımmmm Rabbim senin muradını versin hep dua ediyorumm çok teşekkür ederim birtanemmmolur mu sen benim derimle dertlendin ben senin derdinle dertlendim ama sen içini ferah tutu hiç bir sıkıntısı yok kardeşimin![]()
Hayırdır canım geçmiş olsunahhhhh benım canımmm yaaaaa evet pazartesi giriyoruz ne kadar düşüncelisin çok duygulandım bu tavrına
![]()
rica ederim.suyu içmeyi bırakmasın o çok önemli selamlar öpüyorum kocamanCANIMMM benımmmm Rabbim senin muradını versin hep dua ediyorumm çok teşekkür ederim birtanemmm
kızım rahatsız nevoşumHayırdır canım geçmiş olsun![]()
Geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey değildir .kızım rahatsız nevoşum
sol böbrek toplama sisteminde genişleme var canım çocuk nefrolojiye sevk ettilerGeçmiş olsun canım umarım önemli bir şey değildir .
Ellerine sağlık kuzum ♥ basarilar
Eline sağlık yarışmada başarılar![]()
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim![]()