saolun kızlar çok şükür anane olabileceği kadar iyi
bu anketi ben de kaçırdım içimden okumakta gelmedi öyle bir hal aldım yani artık bi daha ki ankete saklıorum kendimi ama bu kitabı bitiren çok arkadaşımız yok galiba herkes nerde?
burcucum bebişini çok merak ediorum resmini eklermisin
kılzar selamlar hayırdır yaa ne olduk biz böle bu anket sekteye uğradı nedendir acep bu arada hastası olanlara allah şifalar versin diyorum ve üzülerek söylüyorum bende kitabı bitiremedim bu ara feci yoğunum yazılılarla boğuşuyorum daha bir ton iş çıktı okuldan aynadan kendimi zor görüyorum desem azıcık abartmış olurum ama öle işte safsalak olsum yaa pc başına oturamıyorum bile.
burcukuuuuum küçük tankeriiiim çok ösledik güzel suratım seni yaaa yanş ben ösledim işte çok hemde çok meraktayım.mis kokulun bi lokma huysuz sanırım ama ama anlaşılan annelik bambaşka bişeyki hiç şikayetçi değilsin tatlım Rabbim acısını göstermesin hep güzel günler yaşatsın size.öpüyorum çok ama seni değil o minnak prensesi taaam mı
Kızımın fotoğrafını albüme ekledim arkadaşlar. Daha fazla eklemek isterdim ama tek tek fotoğrafları küçültmeye üşendim :)) boyutları epey büyükmüş.
Yeni anketi prensesi sen mi açacaksın? Ne zaman açılacak yeni anket? Biraz kitap okuyayım da havam değişsin :)) Eski kemirgen günlerime geri döneyim.
Maşallah yaa kocaman olmuş
Tulumuna bayıldım:))
Allah'ım ne kadan tatlı bi bebiş bu böleyerim ben onu kırk bir kere maşaallah tulumunada bayıldımmm
kızlar nereden baktınız bebişin resimlerine nbende bakayım ne şirindir şimdi
Albümümde kızımın fotoğrafı canım. Sana teklif gönderdim oradan bakabilirsin. Maşallah sen bebişini büyütmüşsün 23 ay 2 hafta olmuş. Allah hep birlikte uzun mutlu ömürler versin inşallah.
burcu_brc maşallah canım çok tatalı bir prensesin tulumuna da bayıldım valla
Sağol canım. Şimdilik biraz telaşlı, yorgun ve acemiyiz. İnşallah dediğin gibi olur ve bu ilk zamanlardan sonra herşey yoluna girer canım.Zamanla alışacağız ve sanırım bebişimiz de zamanla yaygara yapmayı bırakacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?