• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri maia argan yağı sampuan ve argan yağı kullananlar yorumlarınız lütfenn...

queen0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
396
4
46
Ankara
arkadaşlar merhaba...dun bi lokman hekime gidip saç dokulmemesı ve tekrar çıkması için vee kaşlarım ve kirpiklerımın dokulmemesı ve dokulenlerin yerine gelmesi için bir ürün tavsiye etmesini istedim ve satıcıda bana saçlarım için maia argan yağı sampuanını ve yagını...kirpiklerim ve kaşım içinde yine maia kaş kirpik bakım yagını verdı ve bende aldım...aranızda bu ürünleri kullanan ya da bu ürünler hakkında bilgisi olan varmıı lütfen yardımlarınızı beklıyorum..ürünleri dun kullandım fakat endişeliyim daha çok dökermi acaba diye...

bende bu ara maia şampuan almayı düşünüyorum dökülme yok ama saçlarım baya bi seyrek..sen kullanmaya başlayalı baya olmuş sanırım nasıl faydasını gördün mü?

ben bı faydasını gormedım satn kısı cok ıddalı konustu ama yok dedıgı gıbı olmadı gıttım gerı ıade attım baska bı bıtkısel sampuan kullanıyorum cok ıı geldı yenı saclarım cıktı cok memnun kaldım hala devam edıyorum

Back