mahvoldum ben :(

Ben bir insan kendine bunca eziyet niçin yapar anlayamıyorum. Lütfen en kısa zamanda bir terapiste görünün, gerekirse o sizi bir psikiyatriste yönlendirir.

Bakın ben kanser üzerine çalışan bir araştırmacıyım, şu an çektirdiğiniz tomografinin değil de OKB' nizin sizin için daha çok tehlikeli olduğunu açıkça söyleyebilirim.

Ben bir insan kendine bunca eziyet niçin yapar anlayamıyorum. Lütfen en kısa zamanda bir terapiste görünün, gerekirse o sizi bir psikiyatriste yönlendirir.

Bakın ben kanser üzerine çalışan bir araştırmacıyım, şu an çektirdiğiniz tomografinin değil de OKB' nizin sizin için daha çok tehlikeli olduğunu açıkça söyleyebilirim.
Ben de söyledim ama, bir bahane bulurlar ve gitmezler maalesef.

Annem ćok çektirdi. Ćektiedikten sonra bol su için diyorlar. Bir de yatak odasında tuz lambası, oturduğu odada kaktüs bulundurur. Şimdiye kadar bir sıkıntısı olmadı şükür.

:KK43: ben çok korkuyorum.1 tomografi çekilen insan atom bombası atılan yere 2.5 km uzaklıktaki insan kadar radyasyon alıyormuş :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Ben dr gittiğimde yalnız gittim. Senin gibi araştırma yapma fırsatım olmadı . Dr Bilgisayarlı T. çektirmem gerektiğini söyledi .o_OZaten problem de rontgen de çıkmadı . Rontgende gözükmeyen bir hasar olabilirmiş elimde ben mecburdum . Dr da haklı çıktı gerçekten problem rontgende çıkmadı . :KK43:

Sakinan Goze Cop Batar En iyisi rahat ol bende takintiliyim ALLAHin izmiyle birsey olmaz diyorum rahatliyorum sende aklina gelince bunu tekrarla belki faydasi olur

Annem kanser hastasi ve meburiyetten senelik kontrollerinde cektiriyor
illa ki bedene zarari var ama tek başına kansere sebep olmaz. Ampuller bile radyason yayiyor, pakete girmis gidala vs. risk her yerde

6 ayda bir çektirmem gerekiyor.rahatsızlığımın kontrolü için.arada sarkıtıyorum yalnız.

Herşey kanser saçıyor. .
Herkes olacak diye bir şey yok. .
Sakin oll. .

G gokyuzu5 okb idim diyeyim yani oyle ama cok ilerisi degil bence onunda evreleri var kendimi frenlemeye alistirdim ama bazen dedigim gibi gwlip gidiyolar

Bitanem bak ben kurtaj oldum doktor parca alip patolojiye gondericez dedi bunu duyunca kanser miyim ki die gereksiz bir korkuya kapildim cok korktum ama o an bunun yapilmasi gerekiyordu ve yapildi cok sukur d bir sey cikmadi sadece arastirildi. Hic bir sey sagliktan onemli degil. Paronayak olursun dikatli ol

Back
X