- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay beni güldürdün ya şu halde ALLAH da seni güldürsün ne diyim35 yaşındasınız kanser 30 yıl sonra ortaya çıksa 65, ilaçlarla bir 4-5 yıl kadar daha yaşarsınız 70 yaşında temiz temiz uğurlarız, gayet makul bir yaş bence.
Abla ciddi misin gözünü seveyim iki tomografi çektirmeye kanser olunur mu Allasen?
Netten mi okuyosun bunları allahım ya :) bişey olmaz canım korkma
kesinlikle çok haklısın ama o zamanlar gözüm açık değildi.bu radyasyonu vücuttan atmanın yolu yok mju
![]()
Aminay beni güldürdün ya şu halde ALLAH da seni güldürsün ne diyim
ama aç bak internete kanser olur diyor tomografi ektiren![]()
siz radyolog musunuz gerçekten ? bundan sonra tövbe çektirmem.bişey olmaz değil mi? troid kanseri yapar diyorVucudunda gunlerce kalan bir sey degil ki bu ,cektirdigin gun bol su icip yuruyus yapmak ve de yogurt yemek biraz olsun atar vucuttan ama dedigim gibi gunlerce kalmaz vucutta ve 2-3 kez tomografi cektirmekle insan kanser olmaz evet kanser yapma riski vardir ama bu etki uzun vadede ortaya cikar ve cok sık radyasyona maruz kalman gerek gerekli olmadikca cektirmeyerek kendinizi koruyabilirsiniz
benim hastalık kapma takıntım varSende benim gibi takintilisin Sanirim, Temizlik takintinda var mi ? Tahmin Edeyim Evet :)
evet bende okb varAminKimse tomografiden kanser olanı görmedi emin ol, ben ek olarak psikoloji okuyorum belirteyim, sende OBK olabilir haberin olsun. Ben olsam bir uzmandan yardım alırdım.
okb misinSende benim gibi takintilisin Sanirim, Temizlik takintinda var mi ? Tahmin Edeyim Evet :)
değil mi? abartıyorum değil mi? bişey olmaz değil mi?abartmayınız
duyan da tomografi makinesinin içinde yatıp kalkıyosunuz sanacak
Bu tür hastalıklara sahip insanların çoğu ilaçları içmemekte direnir. Atıyorum bir böbrek hastalığı olsa ilaçları içmekten kaçmayacaktınız değil mi? Yaşam kalitesini düşürür psikolojik rahatsızlıklar, tedavisi uzun sürer ama sonunda rahatlanır. Bence yeniden gidin yeniden başlayın.evet bende okb varpanik atak ve anksiyete bozukluğu da var.psikiyatra gittim zamanında artık gidip de mide bulandırıcı haplar içmiyorum.lanet olsun.zaten hep bu takıtılarım yüzünden çektirdim tomografiyi de.
![]()
ahhh ahhhHayırlı akşamlar cnm .. mesajı ilk okuyunca sende panik atak olduğunu düşündüm .. çağımızın hastalığı. . Kizkardesimdede var .. Tüm bt cektirenler kanser olsaydı inan dünyada insan sayısı ciddi şekilde duserdi. . En kısa zamanda bi psikologa gitmelisin benim kizkardesimdede panik atak -kaygı bozukluğu var ve her an internete bakıyordu artık orda okuduklarindan bile öyle etkilenio du ki ilaçlarını kullanmaz oldu ..internette hersey abartilidir kesinlikle okuma böyle şeyleri. Sana tavsiyem bi psikiyatri uzmaniyla gorusmen.
ama gitsem de o hapları içsem de bu durum 2 kez bilgisayarlı tomografi çektirdiğim ve ciddi oranda radyasyon aldığım gerçeğini değiştirmeyecekBu tür hastalıklara sahip insanların çoğu ilaçları içmemekte direnir. Atıyorum bir böbrek hastalığı olsa ilaçları içmekten kaçmayacaktınız değil mi? Yaşam kalitesini düşürür psikolojik rahatsızlıklar, tedavisi uzun sürer ama sonunda rahatlanır. Bence yeniden gidin yeniden başlayın.
Ilaçlarını kullanmalisin ve gerekirse interneti kapattir gitsin kafanı oyalayacak başka şeyler düşün hobi edin ise gir olumlu ol ve ilaçlarını kullan. Ancak bu şekilde kurtulabilirsin kaygı bozuklugundan.ahhh ahhhne sen sor ne ben söyleyeyim sabahtan beri internetteyim
offf.....ben de okb de var.gerçekten psikologa gitsem ilaç kullanmadan geçer mi
![]()