mahvettin beni vesvese

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
arkadaşlar o kadar ağır geliyorkı vesvese..
eşim tatile getirdi burda bıle hiç mutlu diilim..
sürekli korku ve endişe hali..
lütfen bana Allah rızası için dua edin..
belkı bırınızın duası sayesınde kurtulurum bu ılletten

Neden tedirgin oluyorsunuz ki? Başka bayanlara bakar diye mi? Boğulursunuz diye mi? Tatildeyim evde her şey yolunda mı diye mi?

Neden tedirgin oluyorsunuz ki? Başka bayanlara bakar diye mi? Boğulursunuz diye mi? Tatildeyim evde her şey yolunda mı diye mi?
yok eşim başkalarına bakar die falan değil de,hep içimde bir sıkıntı var.ara ara çok fazla oluyor.hiç birşey yapasım gelmiyor.
yakın zamanda dış gebelik yaşadım,onunlada alakalı sanırım

yok eşim başkalarına bakar die falan değil de,hep içimde bir sıkıntı var.ara ara çok fazla oluyor.hiç birşey yapasım gelmiyor.
yakın zamanda dış gebelik yaşadım,onunlada alakalı sanırım
Öyle düşünmeyin tabiki dış gebelik etkileyecek sizi ama koyvermeyin yazık size. Düşünün oğlunu kızını kaç yaşlarında kazada vs kaybeden anneleri. Şükredin her daim bu sizi rahatlatacaktır inşallah

Anksiyete var sende.bir anksiyeteli olarak dertleşmek istersen burdayım

İnsan tatilde neyden korkar ya da endişe duyar ki?
Tatilin bitmesinden Tatil bitimine yakın ben de üzülürüm hep.
Konu sahibi, kafanızı dağıtmanız lazım. Aklınıza gelir gibi olduğu an hemen eşinize hadi yüzelim, hadi masa tenisi oynayalım vs deyin. İnatla devam ederse uzman yardımı alın. Geçmiş olsun, iyi tatiller.

Bende de mi var acaba bende senin gibiyim canım inan bi hafta tatile gittik o tatil geçmek bilmedi hiç bisey mi mutlu etmez insani çok zor bi durum

Anksiyete varmış, bence tedavinizi olun, bol bol dua edin.Ayrıca inşirah süresini ve ayetel kürsiyi çokça okuyun,faydasını görürsünüz inşallah.Geçmiş olsun.

Anksiyete bence. Bende de oluyor, hep kötü bir sey olcakmis korkusu. Yasadiginiz donemle alakali olabilir, gececektir ama kendinize ugras bulmalisiniz , sizi yogun etcek bir seyler. Bu sekilde unutuluyor.

Anksiyete bence. Bende de oluyor, hep kötü bir sey olcakmis korkusu. Yasadiginiz donemle alakali olabilir, gececektir ama kendinize ugras bulmalisiniz , sizi yogun etcek bir seyler. Bu sekilde unutuluyor.
aynen,hep kötü bişey olacakmış düşüncesi..
evle alakalı seyleri de kafama takıyorum,yok utu yu cektımmı yok tup kapalımıydı?eşim dun sagolsu, dayanamadım ağladım,sen dusunme oyle tuptu utuydu vb. dedi,patlarsa patlasın snn akıl sağlığından onemlı degıl dedı.o bakacakmıs artık evden cıkarken.bıraz daha kafam rahatladı gbı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…