mahvettin beni vesvese

La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim. Benim derdimin çaresi bu oldu canım. İnanarak ve Allah dilemediği müddetçe kimsenin sana zarar veremeyeceğine inanarak okursan rahatlarsın.

Siz panik atak ve anksiyete olmuşsunuz sanırım psikiyatriste gidip tedavi olmalısınız.
Ağır stresli ve üzüntülü dönemlerden geçmişsiniz sanırım, bu hastalık rahatladığınız sorunsuz günleri zehir etmek için var malesef. Tedavi olursanız büyük bir kısmını yenebilirsiniz.

yok eşim başkalarına bakar die falan değil de,hep içimde bir sıkıntı var.ara ara çok fazla oluyor.hiç birşey yapasım gelmiyor.
yakın zamanda dış gebelik yaşadım,onunlada alakalı sanırım

Panik atak başlangıcı olabilir ama kafanda yaşattığını düşüneceksin kendi yaptığının beyninin oyunu olduğunu ben de ğanik atak rahatsızlığına sahibim ama bol bol dualarla aştım Kuran-ı Kerim okumayı öğrendim namaza yeniden başladım yaklaşık 4 aydır hiç atak da geçirmedim ALLAH herkese nasip etsin namazı ve bol bol duaları amin

Ben de öleceğim gibi düşünüyordum hep aha bir şey olacak aha bir şey gelecek kendi kendime kpss ye hazırlandığım 2012 yılında çok aşırı ataklar geldi nefes alamama kalp çarpıntıları falan şimdi de ara ara oluyor ama sonra kendimi rahatlatıyorum eşim de yardımcı oluyor zaten hastalığın aşılmayacak bir durumda değil başlangıç iç huzur gerek hemen ilaca başlama ben şimdiki aklım olsa bir tane bile içmezdim beyninde bir yeri düzeltiyorsa bir yeri bozuyor ben kekelemeye eşyaların ismini bile unutmaya kadar gitmişti ve bazen yine oluyor 6 ay kullanmama rağmen

aynen,hep kötü bişey olacakmış düşüncesi..
evle alakalı seyleri de kafama takıyorum,yok utu yu cektımmı yok tup kapalımıydı?eşim dun sagolsu, dayanamadım ağladım,sen dusunme oyle tuptu utuydu vb. dedi,patlarsa patlasın snn akıl sağlığından onemlı degıl dedı.o bakacakmıs artık evden cıkarken.bıraz daha kafam rahatladı gbı bakalım..
teyzemdeki rahatsizlik sendede var o da biraz biraz asti gibi bendede cok takintilae gece bir sey takiyorum sabaha kadar uyuyamiyorum

X