- 26 Ağustos 2014
- 646
- 328
teşekkür ederim cnm,burası çok guzel bı forum gercekten yaa,tanımasak bıle bırbırımıze yardım edıyoruz dua edıyoruzçok sağolbiz dua edelim sende et ama doktorada git. hem kavli hem fiili dua olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim cnm,burası çok guzel bı forum gercekten yaa,tanımasak bıle bırbırımıze yardım edıyoruz dua edıyoruzçok sağolbiz dua edelim sende et ama doktorada git. hem kavli hem fiili dua olsun :)
yok eşim başkalarına bakar die falan değil de,hep içimde bir sıkıntı var.ara ara çok fazla oluyor.hiç birşey yapasım gelmiyor.
yakın zamanda dış gebelik yaşadım,onunlada alakalı sanırım
teyzemdeki rahatsizlik sendede var o da biraz biraz asti gibi bendede cok takintilae gece bir sey takiyorum sabaha kadar uyuyamiyorumaynen,hep kötü bişey olacakmış düşüncesi..
evle alakalı seyleri de kafama takıyorum,yok utu yu cektımmı yok tup kapalımıydı?eşim dun sagolsu, dayanamadım ağladım,sen dusunme oyle tuptu utuydu vb. dedi,patlarsa patlasın snn akıl sağlığından onemlı degıl dedı.o bakacakmıs artık evden cıkarken.bıraz daha kafam rahatladı gbı bakalım..