mahperver Hayat ne enteresan . . . Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2008 159 0 96 - Yurtdışı 17 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi mahperver #1 Beklenenler bosluga akti Simdilerde,sabah ogle ve aksam Bir kunadan aktim her an Kimisi abdest suyu gibi Deger verdi,kullandi iradeli Kimisi boyuna yikandi Bu kadar yetmez,daha yok mu dedi Inceligimden sizdi kabaliklari Gormediler mi sanki Teneke govdem bile Bir civiyle agaca asili?
Beklenenler bosluga akti Simdilerde,sabah ogle ve aksam Bir kunadan aktim her an Kimisi abdest suyu gibi Deger verdi,kullandi iradeli Kimisi boyuna yikandi Bu kadar yetmez,daha yok mu dedi Inceligimden sizdi kabaliklari Gormediler mi sanki Teneke govdem bile Bir civiyle agaca asili?
mahperver Hayat ne enteresan . . . Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2008 159 0 96 - Yurtdışı 17 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi mahperver #2 Bir yasamak var nefes nefese,soguk hanin koridorlarindan isiga dogru kosmak gibi.. Gizemine bahar tozu doktum seher vakti zamanin.. Bir cariyeydim arz odasinda kilitli Bir cariyeydim,bogazimda degerli koleligim,sebnem sebnem acan ciceklerin yapraklarindan suzulen yagmur damlasi gibi damladi umudum topraga.. Kaybettim seni..
Bir yasamak var nefes nefese,soguk hanin koridorlarindan isiga dogru kosmak gibi.. Gizemine bahar tozu doktum seher vakti zamanin.. Bir cariyeydim arz odasinda kilitli Bir cariyeydim,bogazimda degerli koleligim,sebnem sebnem acan ciceklerin yapraklarindan suzulen yagmur damlasi gibi damladi umudum topraga.. Kaybettim seni..
mahperver Hayat ne enteresan . . . Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2008 159 0 96 - Yurtdışı 17 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi mahperver #3 Yasak sana bu ten Dokusundan atildi parmak uclarin Nefesime dusmez artik ah'larin Konusmalarin,agir agir sokulmalarin Yukselisin azaldi,azaldi nabzin Yasak sana bu ten.. Kahir ortulu perdeyim pencerende Paslanmis caminin kolu belki de Acilmaz bu kadin ne disari ne iceriye Yasak sana bu ten.. Aralanan bir koridor oldu gizlerim Sen gittikten sonra yikildi beklentilerim Yasak sana bu ten.. Can cekislerim..
Yasak sana bu ten Dokusundan atildi parmak uclarin Nefesime dusmez artik ah'larin Konusmalarin,agir agir sokulmalarin Yukselisin azaldi,azaldi nabzin Yasak sana bu ten.. Kahir ortulu perdeyim pencerende Paslanmis caminin kolu belki de Acilmaz bu kadin ne disari ne iceriye Yasak sana bu ten.. Aralanan bir koridor oldu gizlerim Sen gittikten sonra yikildi beklentilerim Yasak sana bu ten.. Can cekislerim..
disiua1905 Guru Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2008 2.327 104 323 İstanbul 17 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi mahperver #4 Çok güzeldi teşekkürler
E EU1 Ziyaretçi 17 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi mahperver #5 Sen gittikten sonra yikildi beklentilerim Yasak sana bu ten.. işte burası tam ben.. yüreğine sağlık canım
Sen gittikten sonra yikildi beklentilerim Yasak sana bu ten.. işte burası tam ben.. yüreğine sağlık canım