mahkeme

umutsuzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
39
55
88
28
merhaba kızlar ben bir konuda bilginiz varsa yardımcı olmanızı istiyorum. Bundan 6 ay önce felan birisi bana mesaj atmıştı cep telefonuma işte cinsel içerikli mesajlar ( sapıklık bir nevi ) ama baya rahatsız etti yani .Sonra bende sinirlendim ve gittim polise şikayet ettim o numarayı .Aradan 6 ay geçti işte şimdi bana bir tebligat kagıdı geldi şikayetçi oldugum kişiyi bulmuşlar ve mahkemelik olmuş yani ben onu dava etmişim gözüküyor .Ve kasımdada duruşma var .Kızlar ben bir anlık sinirle şikayet etmiştim ama yani mahkemeyede gideceğimizi düşünemedim şimdi şikayetimi geri alsam mahkeme düşer mi .Bu konuda bilginiz var mı mahkemeyle felan uraşmak istemiyorum zaten o şahsiyet kimse beni şikayetten sonra bir daha rahatsız etmedi .Şimdi ne yapmalıyım ? Mahmemeye gitmemek için şikayetimi almam yeter mi sizce ?

E ne güzel şikayetiniz yanıt vermiş neden geri alıyorsunuz ki? İnsanların namusuna laf uzatmak ne demek oluyormuş alsın dersini. O mesajları hayatınızda olan insan da okuyabilirdi ya da babanız ya da değer verdiğiniz herhangi bir insan. Olmadı arkadaş ortamında telefon ortadayken x arkadaşınız görüp yanlış bile anlayabilirdi sizi. Yan çizmeyin duruşmaya gidin şikayetinizi sürdürün bence.

fakat ben hemşireyim yani olacam inşallah ve atanırsam güvenlik soruşturmasında böyle şeylerin çıkmasını istemiyorum o yüzden yani yoksa devam ettirirdim tabiki

Hayir niye geri alıyorsun ?
Devletin mercilerini niye işgal ettin oyaladin o zaman?
Gitsin yarın ona buna sana bana da yapsın diye mi geri cekeceksin?
Bugün sana yapan yarın başkasına yapar...
Geri çekme

fakat ben hemşireyim yani olacam inşallah ve atanırsam güvenlik soruşturmasında böyle şeylerin çıkmasını istemiyorum o yüzden yani yoksa devam ettirirdim tabiki
Güvenlik Soruşturmasında bunlar çıkmaz.
Şikayet senin hakkın ya...
Soruşturma başka bir şey
Sen birine zarar verdin mi ceza aldın mi o yazar orada kaç yıl yedin de soruşturmadan korkuyorsun ?
Ben de devlet memuruyum.
Benim şikayet ettiğim ooooo saymayayayim...
Adli Sicil temiz ama anlatabildim mi ?

Siz kusurlu olmadığınız sürece güvenlik soruşturmasında problem olmaz ki sonuçta mağdur olan sizsiniz ve ortada sizin işlediğiniz bir suç yok.

Mahkemeye gitmezsen polis gelip sonraki mahkeme zamanı kağıt verir, polisle gidersin. E devletten sanık kim bak bakalım tanıdık biri mı? Olmazsa avukat tut o gitsin, seni görmesini istemiyorsan.

anladım ne biliyim sonra o da şikayet eder felan diye düşündüm gerçi ne diye şikayet edecek sizde haklısınız çıkmazsa devam ettiririm yalnız mesajları silmiştim yani keşke silmeseydim kanıt da yok ceza alır mı ki ? kanıtsız almaz sanmıyorum ama

Böyle şeylerde siz geri çekilirseniz hep devam eder yapmaya. Bence gidin mahkemeye. Güvenlik soruşturması sizin suçumuz varsa sorun çıkarır yoksa bişey olmaz siz suçsuzsunuz bu kadat korkmayın.

Madem şikayet ettiniz kopyasını neden saklamadınız ki?

Kamu davasi acildi sanirim da somut delil olmadan aciliyo mu ki dava.. Bi de siz suçlu cikmayin sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…