Mahkeme yoluyla isim değiştirme

Kardeşim 3. Sınıfa giderken değiştirdik iki üç kez adliye ye gidilmişti ama sebep vardı bizimkinde gayrette geçerli ve haklı sebep iki şahit bide. Size de kolay gelsin

merhaba :;
temmuzda başvurdum adli tatildi ama evrakları içeriye verme yeri açıktı.3 ay sonraya gun verdıiler 23 ekım 2015 te davam vardı 15 dakıka sürdü ve adıma kavuştum .. tek şahıt yazmıştım :) şimdi 15 gun içinde evrakların gelmesini bekliyorum sonraki süreç nasıl ilerleyecek bilemiyorum oldukca paylaşırım :) 230 tl yatırdım ama ewrak kısmında ama bitince yarısını alıyormuşsun :) neyse ben ewraklar bi bitsin bakalım süreç nasıl ilerleyecek :)

Somut ve geçerli bir sebebiniz varsa dilekçeyi verdikten sonra süreç kolay işler
Ancak sadece sevmediğiniz içinse mahkemeyi ikna etmeniz uzun sürebilir hatta reddedebilirler bile
Arkadaşım iki ismi vardı ve isimlerden biri erkek ismiydi çok rahatsız oluyordu hatta şahit göstermesine rağmen davası 1 seneye yakın sürdü sonunda mutlu sona ulastı
Ben böyle mahkeme işlerinde şu kadar sürer bu kadar sürede biter gibi kesin zaman belirtilmesini pek doğru bulmuyorum
Siz kendinizi uzun sürebilir fikrine alıştırın kısa sürede biterse ne ala

selam kızlar ;
gazete ilanı alıp adlıyeye verdım.25 gun sonra arayı kesinleşme yazılıp yazılmadığını sorun dedı yazılmışsa gelıp alıyosunuz ve bizimle işiniz bitiyor aldığınız kesinleştirme kağıdıile resmı yerlerden önce nufus müdürlüğünden kımlık cıkararak başlıyorsunuz denildi.. gelişmeleri sizinle paylaşırım malum bugun 3 aralık 2015 .. ay sonuna doğru demek biticek evraklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…