- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Maalesef..3 kişi var bölümün içine ettiler..İşin kötüsü biz de onlara benzemeye başladık.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef..3 kişi var bölümün içine ettiler..İşin kötüsü biz de onlara benzemeye başladık.
Iyi de ben taraf değilim ki öyle yazayım :)) Atatürkçü değilim RTE aşığı da değilim milliyetçi hiiç değil. Bu durumda buralarda işim yok yani öyle mi oluyor??CİDDİ BİR TARTIŞMA ARIYORSUN AMA BURADA BULAMASSIN taraf olmak zorundasın yoksa linç edilirsin . objektif yazamassın yoksa kimi tututuğun neyi savunduğun belli değil derler..
Hakketten de tek taraf kalıyorIyi de ben taraf değilim ki öyle yazayım :)) Atatürkçü değilim RTE aşığı da değilim milliyetçi hiiç değil. Bu durumda buralarda işim yok yani öyle mi oluyor??(
aynen öyle olaylara objektif yazarsan asarlar seni burada ne vatan hainliğin kalır,, nede cahilliğin baştan sona okudum konuyu ve alkışladım o kadar güzel anlattınki ama burada senin gibilere yer yok buradakilere taraf bildireceksin o zaman pohpohlarlar seni hele bir de hükümeti aşağılarsan cumhurbaşkanına hakaret vari yazarsan el üstünde tutarlar habira yazdıklarına beğen tuşunu basarlar İZLE YADA DENE VE GÖR.Iyi de ben taraf değilim ki öyle yazayım :)) Atatürkçü değilim RTE aşığı da değilim milliyetçi hiiç değil. Bu durumda buralarda işim yok yani öyle mi oluyor??(
Konuyu çok başka yere çekmişsiniz ama. Bu ülkede yıllarca Kürt insanı ötekileştirilmiş durumdaydı bir devlet politikası olarak. Şimdi onlara çok daha önce verilmiş olması gereken haklar veriliyor bu Türkiye için olumlu bir şeydir. Neyse bu konuya girersek yine ben kendi kendime konuşacağım :)En basitinden Atatürk zamanında topraklarımızı geri alırken düşmandan, şimdi bir kaç tane ne olduğu belirsiz adam özerklik ilan ediyor, çıkıyor dağa adam vuruyor, iniyor meclise siyaset yapıyor. Bu kadar da değil yani.
Hiç bu kadar olmamıştı yani.
Oy kaybetmemek için doğudaki halka iyi görünmek için verilen tavizlerin geri dönüşü değil de ne bunlar??????
Türk ırkı asla başkasını ötekileştirmez aslında. Yüzyıllar boyu da böyledir. Herkese kucak açan bir millettir. Yabancı turiste bile gülümseyip, dilinin döndüğü kadar yardım eden, dilini bilmediği halde kapılarını açan bir millettir.Konuyu çok başka yere çekmişsiniz ama. Bu ülkede yıllarca Kürt insanı ötekileştirilmiş durumdaydı bir devlet politikası olarak. Şimdi onlara çok daha önce verilmiş olması gereken haklar veriliyor bu Türkiye için olumlu bir şeydir. Neyse bu konuya girersek yine ben kendi kendime konuşacağım :)
Aklıma gelen tarafları yazdım valla. Pkk sempatizanı falan da değilim bak o da geldi şimdi. Kürt bile değilim ya nolur bişey söylersem gelmeyin üstüme duygusal insanım benHakketten de tek taraf kalıyor![]()
Malesef yapamayacağım ama öyle şeyler. Neyse artık kısmet diyelim :))aynen öyle olaylara objektif yazarsan asarlar seni burada ne vatan hainliğin kalır,, nede cahilliğin baştan sona okudum konuyu ve alkışladım o kadar güzel anlattınki ama burada senin gibilere yer yok buradakilere taraf bildireceksin o zaman pohpohlarlar seni hele bir de hükümeti aşağılarsan cumhurbaşkanına hakaret vari yazarsan el üstünde tutarlar habira yazdıklarına beğen tuşunu basarlar İZLE YADA DENE VE GÖR.
Peki.Türk ırkı asla başkasını ötekileştirmez aslında. Yüzyıllar boyu da böyledir. Herkese kucak açan bir millettir. Yabancı turiste bile gülümseyip, dilinin döndüğü kadar yardım eden, dilini bilmediği halde kapılarını açan bir millettir.
Ötekileşmek isteyenler ise dağa çıkıp terör eylemi yapanlardır. Aynı topraklarda aynı haklarla yaşıyoruz. Benim gittiğim okula gidiyorlar, hastaneye gidiyorlar öyle değil mi? Hangi okul bu kürt diye almadı ya da hastane bakmadı.
Ama babaları çocuklarının yanında sırtından vuranlar mı insan olarak hak almak ister?
Pusu kuranlar mı?
Mayın döşeyenler mi?
Karakol basanlar mı?
Benim maaşımdan ekmek yiyen adam PKK tabutunu taşıyor. Bu mu hak almak?
kesinlikle değil.Lan mi ??? Kadin olduguna eminmisin sen ya..
boşuna heveslenme şeker. seçimden sonra eski durum gelecek sanırım. .Tabi o 3 kişiler olmasaydı da burası ataya şiir methiye bölümü,erdoğan diktatör tü kaka bölümü,rakı balık ayvalık bölümü,seksi erkekler bölümü diye rahaaat rahat yazışıp at koştursaydınız di mi?
Babanız kurdu ya kk yı...
Sormak lazım kaç kişi sizin bu bayık muhabbetinizi görmek istiyor...işine gelmeyen çeker gider...bak kazen ne güzel yazmış "giden gelmesin,gölgesi bile düşmesin" diye...benim düşünceme saygı duymayanın düşüncesini yerden yere vururum...adam olun önce...
derin devlet diye düzeltelim ve eksiği tamamlayayım.Konuyu çok başka yere çekmişsiniz ama. Bu ülkede yıllarca Kürt insanı ötekileştirilmiş durumdaydı bir devlet politikası olarak. Şimdi onlara çok daha önce verilmiş olması gereken haklar veriliyor bu Türkiye için olumlu bir şeydir. Neyse bu konuya girersek yine ben kendi kendime konuşacağım :)
daha önce yazdıklarını okumadım. son mesajına istinaden yazdım.Aklıma gelen tarafları yazdım valla. Pkk sempatizanı falan da değilim bak o da geldi şimdi. Kürt bile değilim ya nolur bişey söylersem gelmeyin üstüme duygusal insanım ben
Malesef yapamayacağım ama öyle şeyler. Neyse artık kısmet diyelim :))
neden biliyormusun o şahıs devamlı oliviaya bunu dedide ondanahaa bir tane daha bu kelimelerr ne çirkinn beyaaa..
Çok yaşayın söylemek isteyip söylemediklerimi yazdınız :)derin devlet diye düzeltelim ve eksiği tamamlayayım.
sadece Kürtler değil inançlı insanlar, siyasi olarak farklı düşüncelere sahip olanlar yani halkımızın geneli baskı altındaydı. Kürtlerin durumunu kullananlar onlara silahlı eğitim vererek Türkiye'ye karşı terör eylemleri yapması konusunda eğitilip yönlendirildiler. halkın bir kısmı sünni alevi, sağcı solcu gibi saçmalıklarla birbirine öldürtüldü, karşılıklı konuşmak hayaldi.
şimdi ise her kesimin hakları diktatör Erdoğan tarafından veriliyor. mükemmel bir yönetim yok ama derin devletin zayıflamış görünmesi (tamamen yok olması mümkün görünmüyor bana göre) halkın tamamının özgürce giyinmesi, düşünmesi, kendi dilini korkmadan kullanması vb olumlu gelişmeler yaşanıyor eksiklikler olsa da.
pkk en başından beri Kürt sorununu kullanan terör örgütüydü ve derin devletle kankaydı. derin devlet daha derine çekildi, pkk nın terör örgütü olduğu daha netleşti. şimdi Kürt temsilcisi yalanını da kimse yemiyor, taşeron örgütlüğe devam ediyor.
çok şükür ki sağ sol sünni alevi vb mevzulardan alev alan bir halk değiliz artık. istisnalar kaideyi bozmaz bunu da hatırlatayım.
gördüm ve kınadım onuda bayağı çirkinleşilmiş bu ne bee suyu çıktı buralarınn..çocukça kelimeler valla kazen, mune gülüyorlardır bizlereneden biliyormusun o şahıs devamlı oliviaya bunu dedide ondan