Saç Şekillendiriciler magıc leverag saç bıgudisi kullanan varmı?

bende uzun zaman önce aldım üşenmediğim zamanlarda kullanıyorum. saçların uzun ve gür olduğu için tutam tutam takması uzun sürüyor.. 2 paket bile anca yetiyor en altlara takmıyorum.. saçlarım normalde de dalgalı olduğu için güzel şekil alıyor..

yıkadıktan sonra tarıyorum, elidor 7/24 sürüyorum ve bigudileri takıyorum.. sonra sıcak fön ile kurutuyorum.. beklemeye zamanım yoksa öyle yatıyorum.. biraz rahatsız ediyo ama ertesi gün havalı olmak için idare ediyorsunuz :)

sabah çıkarıyorum dalgalarını biraz ayırıp doğal bir görüntü elde ediyorum..

hem maşayla yapılmış gibi yapılı durmadığı için hem de doğal olamayacak kadar düzgün ve şekilli göründüğü için kimse nasıl yaptığımı anlamıyor :)

eski yuvarlak bigudilerin daha pratik ve modern şekli gibi düşünebilirsiniz..

* ince tutamlara takmanız tavsiyedir

Ben henuz yenı gordum bu bigudılerı dun bır sıtede ındırımdeymış 6.50 tl sıparıs vermıstım bugun gelmıs yorumları okudum memnun genelde kullananlar umarım ben de memnun kalırım.

Saçlarım belime kadar uzun olduğu için 3 kutu sipariş ettim,dün geldiler,bugün sardım,yarın sabah açacağım bakalım nasıl olacak :44:
Yalnız en uzun olanı bile benim saçıma çok kısa geldi her bir tutama 3er bigudi kullanmak zorunda kaldım,3 kutu gıdı gıdına yetti.
Alacaksanız birden fazla kutu sipariş edin,1 kutusu omuz hizasında bir saça bile yetmez çünkü.

kızlar ben bu ürünü bakırköy pzarından aldım 8 tl civarıydı galiba. üzerinden zaman geçti de hatırlayamıyorum. ilk kllanımlarda biraz sabırlı olursanız sonra daha çabuk ypabilirsiniz. çubuğunu çok zorlamayın, ben biraz abarttım ve şimdi orta kısımdan çıkıyor kullanamıyorum. tabii bu benim kabahatim. onun dışında güzel bir şekillenrici, tavsiye ederim. tabii adece bukle şekli verior başka altenatifi yok bildiğim kadarıyla.

Back