Saç Şekillendiriciler magıc leverag saç bıgudisi kullanan varmı?

ya ben yeni gördüm şu magic leverag i ama internetten sipariş weremem .s ya net dışında nerden bulabilirm ben bunu? çok önemli acil yardım ederseniz çok mutlu olurum

niye netten sipariş veremiyosun ki kredi kartı sorunsa kapıda ödemede var

ben kullanıyorum aşırııı memnunumm
yakaladın yakaladın. comdan 13tl ye aldım
yetmedi 1 set daha aldım.gitti gidiyorda 1 seti 20 30tl arası
harika bir ürün resmen maşa etkisi yapıyor
ilk açınca olan hali linke tıklayınız http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...62030016_100001018290942_381662_2550914_n.jpg
ben bukleleri 3 e 2ye ayırıyorum llinke tıklayınız
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...838786525_100001018290942_377647_523303_n.jpg daha doğal oluyor bildiğin maşa şekli ve 3gün asla bozulmuyor
ıslak saça sarıp sacın onun içinde kuruması lazım linke tıklayınız http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...58760733_100001018290942_379196_4742850_n.jpg

bayıldım saçlarına canım hemen ben de almak istiyorum

ben kullanıyorum aşırııı memnunumm
yakaladın yakaladın. comdan 13tl ye aldım
yetmedi 1 set daha aldım.gitti gidiyorda 1 seti 20 30tl arası
harika bir ürün resmen maşa etkisi yapıyor
ilk açınca olan hali linke tıklayınız http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...62030016_100001018290942_381662_2550914_n.jpg
ben bukleleri 3 e 2ye ayırıyorum llinke tıklayınız
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...838786525_100001018290942_377647_523303_n.jpg daha doğal oluyor bildiğin maşa şekli ve 3gün asla bozulmuyor
ıslak saça sarıp sacın onun içinde kuruması lazım linke tıklayınız http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...58760733_100001018290942_379196_4742850_n.jpg

resimler için sağol. sayende almaya kesin olarak karar verdim. :)

bu güzelim sarı kıvır kıvır saçları görüpte almamak mümkün mü! hemen siparis ettim bakalım gelince nasıl olacak:1::1:

Ben de kullanıyorum bu ürünü. Yakaladın yakaladın .com dan almıştım. 2 kutu aldım. Fazla fazla yetiyor saçlarıma. Bayılıyorum!!!!
Banyodan çıkınca saçlarımı hemen havluya sararım ben. Nemini azıcık aldıktan sonra bu bigudileri sarıveriyorum. İçinde kuruyorlar. Çabuk kuruması için Vigo takılı saç kurutma makinesi tutuyorum bazen, az seviyede. Çok sıcak bir şey tutarsanız, eriyebilir. Dikkatli olmak lazım.
Gür saçlılar için, bu bigudileri takması 1 saati bulabiliyor. Ben bunlar kafamdayken yatıyorum. Sabaha mükemmel buklelerle uyanıyorum!
Köpük yerine sprey veya bukle belirginleştirici krem sürüyorum ellerime, o şekilde bukleleri belirginleştiriyorum.
Herkese tavsiye ederim. Harika bir şey! :69:

Burada okuduklarımdan sonra almaya karar verdim saçlarım gğr oldupu için 2 kutu sipariş ettim.... Gittigidiyordan 9,90 tl ye aldım ben umarım bununda sahtesi falan yoktur alan arkadaşlar 20-30 tl arası yada fırsat sitelerinden 12-15 tl.arası aldıklarını yazmışlar şimdi içime şüphe düştü acaba ben sahte ürün mü aldım diye.... Ama siparişi verdim artık 3 gün içinde gelecek ilk kızkardeşimi kobay olarak kullanacam :)))) sonra size deneyimlerimi anlatırım.....

Merhabalar,
Bu ürünü ben de kullanıyorum,oldukça memnunum. Saçlarım gür olduğu için maşa,düzleştirici vs..kullanmıyorum, zaten etkileri de minimum. Bu ürünü akşamdan saçıma uygulayıp sabah açınca saçlarım bukle bukle oluyor,üstelik sprey,jöle vs..kullanmadan.Tavsiye ederim

kızlar ben bununla yatamadım bi türlü beceremedim yaw.saçlarımda gür zor oluyo benim için

Burada okuduklarımdan sonra almaya karar verdim saçlarım gğr oldupu için 2 kutu sipariş ettim.... Gittigidiyordan 9,90 tl ye aldım ben umarım bununda sahtesi falan yoktur alan arkadaşlar 20-30 tl arası yada fırsat sitelerinden 12-15 tl.arası aldıklarını yazmışlar şimdi içime şüphe düştü acaba ben sahte ürün mü aldım diye.... Ama siparişi verdim artık 3 gün içinde gelecek ilk kızkardeşimi kobay olarak kullanacam :)))) sonra size deneyimlerimi anlatırım.....

canım o 20-30 liraya alanlar ilk çıktığı zaman almışlar sanırım ben de 7.90'a aldım hatta bugün geldi birazdan yapacağım bakalım sabaha saçım nasıl olacak

ya ben aldım ve yaptım saçlarım iğrenç oldu beceremedim galiba
ama aynı resimdeki gibi köpük sürdüm saçımda bigudi takmadığım tek biryer kalmadı. Saçlarım çok komikti birdaha deniycem

bunun bir püf noktası var mı ?

Bi anlatın arkadaşlar...:37:

ben az önce verdim siparişini 3 paket aldm 8.90 ' dan bakalım ne vakit gelicekler ve yapabilcekmiym

selam kızlar nihayet bugidim geldi kullanmaya başladım hemen sizinle deneyimlerimi paylaşıyım....

İlk kendi sacımda denedim tüm sacıma bugidileri takmak 1 saatimi aldı son buklelerde nerde ise kurumaya başlamıştı :)))))) üstelik 2 paketi büyük küçük hepsini kullanarak hemde zor yetirdim, gece yatması ayrı bir sorun oldu tüm gece rahatsız etti anlıcanız tam bir felaketti... Sabah saçlarımı açınca biraz morelim düzeldi istediğim bukleleri elde etmiştim ama şekil verecem derken çoğunu bozdum igrenç bir hal aldı.....

Ama pes etmedim bir sonraki denememi kız kardeşim üzerinde denedim kobay olarak onu kullandım :)))))) bu sefer biraz daha iyi idi kız kardeşim saçlarında memnun oldu hemde bu sefer daha hızlı yapmıştım.....

Üçüncü denememi tekrar kendi saçımda yaptım bu sefer daha düzenli oldu üstelik 20 dakikada tamamlamıştım... Daha düzenli taktıgım için olsa gerek gece uyurken rahatsız etmedi, rahat rahat uyudum :)))))))))) istediğim lüleleri elde etmekle kalmadım lülelerime şekil verme işinide becerdim. saçlarım çok güzel oldu iş yerinde tüm arkadaşlarım beyendi, üstelik 2 gün kullandım bozulmadan...

İşin özü kesinlikle alın derim kızlar ilk başlarda biraz zorlanabilirsiniz ama eliniz alışınca muhteşem bir şey, akşam sarıp yatıyorsunuz sabah harika bukleleriniz oluyor üstelik 200-220 derelik maşalarla hem saçınız hem ellerinizi yakmadan benim kadar beceriksiz biri bile becerebildiyse herkez kullanabilir bence :))))))

pardon ya nasıl kullandığımı yazmayı unuttum...

İlk önce saçlarımı yıkadım ve havlu ile fazla suyunu aldım... Tarayıp düzelttim...Sonra saç köpüğünü avucuma sıktım ve tüm saçıma yedirdim.. Sonrada bugideleri kullandım... Sabah açıncada elime çok az bir jöle aldım bir fındık büyüklüğünde avuma yayıp buklelerimi bozmadan şekil verdim.... İsterseniz 7/24 kremler var onlardanda kullanabilirsiniz...

selam kızlar nihayet bugidim geldi kullanmaya başladım hemen sizinle deneyimlerimi paylaşıyım....

İlk kendi sacımda denedim tüm sacıma bugidileri takmak 1 saatimi aldı son buklelerde nerde ise kurumaya başlamıştı :)))))) üstelik 2 paketi büyük küçük hepsini kullanarak hemde zor yetirdim, gece yatması ayrı bir sorun oldu tüm gece rahatsız etti anlıcanız tam bir felaketti... Sabah saçlarımı açınca biraz morelim düzeldi istediğim bukleleri elde etmiştim ama şekil verecem derken çoğunu bozdum igrenç bir hal aldı.....

Ama pes etmedim bir sonraki denememi kız kardeşim üzerinde denedim kobay olarak onu kullandım :)))))) bu sefer biraz daha iyi idi kız kardeşim saçlarında memnun oldu hemde bu sefer daha hızlı yapmıştım.....

Üçüncü denememi tekrar kendi saçımda yaptım bu sefer daha düzenli oldu üstelik 20 dakikada tamamlamıştım... Daha düzenli taktıgım için olsa gerek gece uyurken rahatsız etmedi, rahat rahat uyudum :)))))))))) istediğim lüleleri elde etmekle kalmadım lülelerime şekil verme işinide becerdim. saçlarım çok güzel oldu iş yerinde tüm arkadaşlarım beyendi, üstelik 2 gün kullandım bozulmadan...

İşin özü kesinlikle alın derim kızlar ilk başlarda biraz zorlanabilirsiniz ama eliniz alışınca muhteşem bir şey, akşam sarıp yatıyorsunuz sabah harika bukleleriniz oluyor üstelik 200-220 derelik maşalarla hem saçınız hem ellerinizi yakmadan benim kadar beceriksiz biri bile becerebildiyse herkez kullanabilir bence :))))))

benim sarmam bir saati de geçti ve üç paketi yetiremedim bir saat bekletip açtım çok doğal buklelerim oldu çok belirgin değildi hemen ertesi güne bozuldu bi de tüm gece bekletmeyi planlıyorum sanırım o zaman istediğim gibi olacak

ayselss

gordugum kadarıyla uzun sacın ... ama hepsini bukle yapabilmişsin... benim hepsi olmuyor en uzununda bile ucunda yada en fazla yarısında kalıyor nası yapıyosun ki böle :44:

ayselss

gordugum kadarıyla uzun sacın ... ama hepsini bukle yapabilmişsin... benim hepsi olmuyor en uzununda bile ucunda yada en fazla yarısında kalıyor nası yapıyosun ki böle :44:

ayselss nasıl yapmış bilmiyorum ama ben artarda iki bigudi birden takıyorum bir tutam saça yoksa benim de yarısı düz oluyo

bendede var ama becermedim onu yapmayı saçlarımı çekiştirip koparttım sadece =))
konuları tek tek gezip yorum yaparken farkettimki ben gerçekten bu sektöre çok para yedirmişim =))

Back