Saç Şekillendiriciler magıc leverag saç bıgudisi kullanan varmı?

kızlar ben de bu bigudilerden aldım, elime bugün ulaştı daha denemedim ama paketi açınca şaşırdım.. çünkü bendeki bigudilerin uzun olanı 4 kıvrımlı kısa olanı ise 2 kıvrımlı..:50: fakat videolarda gösterdiği bigudiler hep 3 ve 5 kıvrımlılar.. sizinkiler nasıl acaba merak ettim?? :44::44:

kızlar ben de bu bigudilerden aldım, elime bugün ulaştı daha denemedim ama paketi açınca şaşırdım.. çünkü bendeki bigudilerin uzun olanı 4 kıvrımlı kısa olanı ise 2 kıvrımlı..:50: fakat videolarda gösterdiği bigudiler hep 3 ve 5 kıvrımlılar.. sizinkiler nasıl acaba merak ettim?? :44::44:

bnimkiler de seninki gibi canım

Ya çok enteresan birşey bu. Benim anlamadığım saça nasıl sarılıyor bunlar? Birde saç bu bigudilerin içindemi kalıyor? Yapımı ile ilgili bilgi verebilirmisiniz kızlar...

ayselss nasıl yapmış bilmiyorum ama ben artarda iki bigudi birden takıyorum bir tutam saça yoksa benim de yarısı düz oluyo

bende bole dusunuyordum yoksa olmuyor :1:

Ya çok enteresan birşey bu. Benim anlamadığım saça nasıl sarılıyor bunlar? Birde saç bu bigudilerin içindemi kalıyor? Yapımı ile ilgili bilgi verebilirmisiniz kızlar...

canım aparatı var uzun cubuk ucunda kanca var... cubuga geciriosun bigudiyi kancaya da sacını takıp içine cekiyosun aslında cok basit...

ismini yazarsan birsuru videosunu bulursun nette izleyerek gorebilirsin

sonunda ben de denedim.. çok güzel oldu ama burda arkadaşlar bigudiler saçtayken uyuduklarından bahsetmişti benim şimdi boynum ağrıyo :44: bir de ben saçımın dalgalarını çok iyi düzenleyemedim elim yatkın olr inşaallah zamanla.

Dün yarım yamalak ıslak saçlarıma sardım bigudiyi üstüne fön makinasi tuttum.aradan baya zaman geçince saçlarımı açtım biraz nemli ve hiç şekil almamıştı..:37:
Kızlar çok az nemli saçamı sarıyoruz bunu ayrıntılı anlatırmısınız..

bende nemli saçıma köpük sürüp uyguladım. fakat bir sonuç alamadım :( sanırım ince telli zayıf saçlarda daha etkili. kalın telli gür saçlarım. :26:

Dün yarım yamalak ıslak saçlarıma sardım bigudiyi üstüne fön makinasi tuttum.aradan baya zaman geçince saçlarımı açtım biraz nemli ve hiç şekil almamıştı..:37:
Kızlar çok az nemli saçamı sarıyoruz bunu ayrıntılı anlatırmısınız..

İlk önce saçlarımı yıkadım ve havlu ile fazla suyunu aldım... Tarayıp düzelttim...Sonra saç köpüğünü avucuma sıktım ve tüm saçıma yedirdim.. Sonrada bugideleri kullandım... Sabah açıncada elime çok az bir jöle aldım bir fındık büyüklüğünde avuma yayıp buklelerimi bozmadan şekil verdim.... İsterseniz 7/24 kremler var onlardanda kullanabilirsiniz

İlk önce saçlarımı yıkadım ve havlu ile fazla suyunu aldım... Tarayıp düzelttim...Sonra saç köpüğünü avucuma sıktım ve tüm saçıma yedirdim.. Sonrada bugideleri kullandım... Sabah açıncada elime çok az bir jöle aldım bir fındık büyüklüğünde avuma yayıp buklelerimi bozmadan şekil verdim.... İsterseniz 7/24 kremler var onlardanda kullanabilirsiniz

ben iki kez denedim bigudilerle uyumayı, uyuyamadım çok sert, başımı ağrıttı son denememde 2-3 saat bekletim açtım uyudum sabah tanınmaz haldeydi saçlarım çok şekilsiz olmuştu.. bigudiler iyi hoş ama sabaha kadar kalması gerekiyo bu da uykusuz gece demek benim için :25:

sonunda ben de denedim.. çok güzel oldu ama burda arkadaşlar bigudiler saçtayken uyuduklarından bahsetmişti benim şimdi boynum ağrıyo :44: bir de ben saçımın dalgalarını çok iyi düzenleyemedim elim yatkın olr inşaallah zamanla.

benim saclarım biraz uzun oldugu için bigudiler tepesine yetmiyor tepesi düz ucları kıvırcık oluyor.o yüzden uyurken tüm saçlarımı arkaya atıyorum.tepem boş oldugu için batan bir sey olmuyor sacıma cok rahat uyuyorum.
bazen bende 1 saça 2 tane takıyorum.boyu cok uzun olan bigudilerinde satış yapıldıgı yapancı bi site biliyorum Long Hair Styles | Hair Curlers | Long Curly Hair | Styling Kit burası
burdakilerin boyları cok uzun
ama 58 euro bir set :/

ayselss

gordugum kadarıyla uzun sacın ... ama hepsini bukle yapabilmişsin... benim hepsi olmuyor en uzununda bile ucunda yada en fazla yarısında kalıyor nası yapıyosun ki böle :44:
yok cnm aslında benimde boyu yetmiyor tepeleri düz kalıyor saç boyum normalde sutyen arka çizgimi biraz geciyor boyu.bu fotoda tek bigudi kullanmıştım ama artık bazı saçlara 2 bigudi takıyorum.ve kısaları hiç kullanmıyorum ben hep uzunlarla sarıyorum 2paket yetiyor bana.

Ay ben bu ürünü ilk defa görüyorum :1:

Kızlar hemen almak istiyorum ben bunu da yapması zor gibi geldi bana videosunu izliyorum simdi. Önler tamam yapılır da arkaları nası yapıyorsunuz :32:

Daha önce de yazmıştım sanırım ama şu magic leveragı akıl edeni şiddetle tebrik ediyorum. Yıllarca şekil almayan kabaran saçlarımı sosis bigudilere sarmaya çalışırdım. Çok uzun sürer ve saç elimde sürekli kayardı ve cinnet geçirme aşamasına gelirdim. Maşa da uzun sürerdi ve kırdığı için kullanmak istemezdim.

Şimdi elim magic leverage'a o kadar alıştı ki sadece 7 dk'da sarıyorum tüm saçımı ve uyuyorum. Saçımın sadece uçlarını sardığım için uyurken kafama batan birşey de olmuyor.

Arkaları nasıl saracağız diyen arkadaşlar için: İki paket aldım ben, sadece uzun olanları kullanıyorum. Toplamda 16 tane uzun leverag var; saçımı tam ortadan ikiye ayırıyorum ve yarısını sağa yarısını sola alıyorum. Hepsini öne çekiyorum yani. Ve 8 tane sağa, 8 tane sola sarıyorum. Sabah açtığımda saçımı karıştırıyorum, ayrım kalmıyor arkaya gidecekler gidiyor.

Yüzümün sağındaki ve solundaki saçlar aynı yöne dönüyor diyen arkadaşlar için: Leveragların hepsinin burgusu aynı yöne olduğu için yüzünüzün sağındaki ve solundaki saçlar aynı yöne bakacaktır evet. Yani bir taraftakiler dışa dönük havalı dururken diğer taraftakiler içe dönük ve sönük duruyor. Bunu önlemek için ben içe bakacak olan tarafın en önüne 2 tane sosis bigudi sarıyorum dışa dönük olarak. Açınca o da dışa dönük oluyor, böylece yön problemini çözüyorum.

Püf noktası: Saç ıslakken sararsanız kuruyamayacağı için şekil almaz. Çok az nemli iken sarmanız gerekli.

saçım uzun, 3 paket almıştım ama yapması zor, aynı yere 2 tane geçirmek gerekiyor, uzun saç için uzun yapmamışlar yeterince ... hem gece yapıp yatınca başını acıtıyo, çok sertler, çıkarırkende saçını yoluyo, bence değmez almaya. iki kere kullandım aylardır duruyo öylece..

bende çok araştırdım bu ürünü.

Saç Bigudi Seti Magic Leverage ovut sitesinde buldum. dün sipariş verdim bugün öğlen 11 de geldi :)

kullanınca yorum yazcammm

Son düzenleyen: Moderatör:
Back