kızlar ben de bu bigudilerden aldım, elime bugün ulaştı daha denemedim ama paketi açınca şaşırdım.. çünkü bendeki bigudilerin uzun olanı 4 kıvrımlı kısa olanı ise 2 kıvrımlı..fakat videolarda gösterdiği bigudiler hep 3 ve 5 kıvrımlılar.. sizinkiler nasıl acaba merak ettim?? :44::44:
ayselss nasıl yapmış bilmiyorum ama ben artarda iki bigudi birden takıyorum bir tutam saça yoksa benim de yarısı düz oluyo
Ya çok enteresan birşey bu. Benim anlamadığım saça nasıl sarılıyor bunlar? Birde saç bu bigudilerin içindemi kalıyor? Yapımı ile ilgili bilgi verebilirmisiniz kızlar...
Dün yarım yamalak ıslak saçlarıma sardım bigudiyi üstüne fön makinasi tuttum.aradan baya zaman geçince saçlarımı açtım biraz nemli ve hiç şekil almamıştı..
Kızlar çok az nemli saçamı sarıyoruz bunu ayrıntılı anlatırmısınız..
İlk önce saçlarımı yıkadım ve havlu ile fazla suyunu aldım... Tarayıp düzelttim...Sonra saç köpüğünü avucuma sıktım ve tüm saçıma yedirdim.. Sonrada bugideleri kullandım... Sabah açıncada elime çok az bir jöle aldım bir fındık büyüklüğünde avuma yayıp buklelerimi bozmadan şekil verdim.... İsterseniz 7/24 kremler var onlardanda kullanabilirsiniz
teşekkür ederimbayıldım saçlarına canım hemen ben de almak istiyorum
sonunda ben de denedim.. çok güzel oldu ama burda arkadaşlar bigudiler saçtayken uyuduklarından bahsetmişti benim şimdi boynum ağrıyo :44: bir de ben saçımın dalgalarını çok iyi düzenleyemedim elim yatkın olr inşaallah zamanla.
yok cnm aslında benimde boyu yetmiyor tepeleri düz kalıyor saç boyum normalde sutyen arka çizgimi biraz geciyor boyu.bu fotoda tek bigudi kullanmıştım ama artık bazı saçlara 2 bigudi takıyorum.ve kısaları hiç kullanmıyorum ben hep uzunlarla sarıyorum 2paket yetiyor bana.ayselss
gordugum kadarıyla uzun sacın ... ama hepsini bukle yapabilmişsin... benim hepsi olmuyor en uzununda bile ucunda yada en fazla yarısında kalıyor nası yapıyosun ki böle :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?