Saç Şekillendiriciler magıc leverag saç bıgudisi kullanan varmı?

cnnblc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
66
0
36
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar saç maşası araştırrıken böyle bir bigudiyle karşılatım...kullanan varmı ?? sanırım türkiyede yeni bir ürün aşa yerine bu kullanıldığında saça zarar verme olasılığı azalıcak ..şimdi maşa işini askıya aldım bu ürünü araştırıyorum??

resmini koyamıyorum ama kısaca anlatayım kendiliğinden kıvırcık içinden çubuk geçecek bir türde bigudi..saçından bir tutum alıyorsun içinden geçirdiğin özel çubuğuna saçını tuturup içinden geçirip bırakıyorsun ve bekletiyorsun yapmadan önce şekillendirici köpük ve jöle sürülür yazıyor...çabuk olması için fön makinası tutulabiliyor.. ve çekerek çıkarıyorsunn??alkisalkisalkis

$Magic-Leverag.jpg
bu canım bende az önce buldum böyle bişey çok partik ve çok kolaya benziyor videosuda var bi kız yağıyo cok güzel aynısı olurmu ki yaa

Arkadaşlar ben 1 ay kadar önce aldım bu ürünü,bence oldukça güzel bi ürün,
saçınızı yaptıktan sonra kırık fön gibi oluyor, hemde saçlar yıpranmıyor,
benim saçlarım gür olduğu için :37: ben 3 paket almıştım.
banydan sonra hafif kuruyan saçlarımı yapıyorum,
köpük vs kullanmıyorum ben ,
4 5 saat kalıyo saçımda, isterseniz fon tutarak işlemi çabuklaştırabilirsiz. ben kutusunu 12.90 gibi bi fiyata almıştım, şimdi baktım da 28 30 lira diyorlar bence pahalı,
sonuç olarak tavsiye edeceğim kullanışlı bi ürün tabi beklemeye vaktiniz varsa.
:D

Arkadaşlar ben 1 ay kadar önce aldım bu ürünü,bence oldukça güzel bi ürün,
saçınızı yaptıktan sonra kırık fön gibi oluyor, hemde saçlar yıpranmıyor,
benim saçlarım gür olduğu için :37: ben 3 paket almıştım.
banydan sonra hafif kuruyan saçlarımı yapıyorum,
köpük vs kullanmıyorum ben ,
4 5 saat kalıyo saçımda, isterseniz fon tutarak işlemi çabuklaştırabilirsiz. ben kutusunu 12.90 gibi bi fiyata almıştım, şimdi baktım da 28 30 lira diyorlar bence pahalı,
sonuç olarak tavsiye edeceğim kullanışlı bi ürün tabi beklemeye vaktiniz varsa.
:D

denenebilir sanırım :16::16::16::16:

gittigdiyorda 15-18 arası yalnız belirli tarihe kadar geçerliymiş bu fiyatlar.almak isteyenler acele etsin bence.

bigudiler dün geldi ve gece denedim.saçlara kırık fön havası veriyor.bir saat beklettiğim halde kıvır kıvır oldu.yalnız benim saçlarım ince telli ve cansız olmasına rağmen bir kutu az geldi.bikaç tane daha olsaydı daha iyi duracaktı.yetmediği için arka tarafları daha kalın aldım.arkalar su dalgası şeklinde oldu.gece yapmama rağmen sabah fazla bozulmamıştı .sanırım saç köpüğü kullandığımdan dolayı fazla bozulmadı.
size tavsiyem;sipariş verirken birden fazla kutu sipariş verin.ayrı yrı kargo parası ödemeyin.(içinden 18 adet çıkıyor)

bende bu ürünü merak ediyordum alıp almamakta kararsızım :31: ben bi sitede 13.95 tl ye gördüm kızlar :3:

Son düzenleme:
bigudiler dün geldi ve gece denedim.saçlara kırık fön havası veriyor.bir saat beklettiğim halde kıvır kıvır oldu.yalnız benim saçlarım ince telli ve cansız olmasına rağmen bir kutu az geldi.bikaç tane daha olsaydı daha iyi duracaktı.yetmediği için arka tarafları daha kalın aldım.arkalar su dalgası şeklinde oldu.gece yapmama rağmen sabah fazla bozulmamıştı .sanırım saç köpüğü kullandığımdan dolayı fazla bozulmadı.
size tavsiyem;sipariş verirken birden fazla kutu sipariş verin.ayrı yrı kargo parası ödemeyin.(içinden 18 adet çıkıyor)

güle güle kullan canım..

arattım sitede ama bulamadım ben ya :((

Son düzenleme:
ben kullanıyorum aşırııı memnunumm
yakaladın yakaladın. comdan 13tl ye aldım
yetmedi 1 set daha aldım.gitti gidiyorda 1 seti 20 30tl arası
harika bir ürün resmen maşa etkisi yapıyor
ilk açınca olan hali linke tıklayınız http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...62030016_100001018290942_381662_2550914_n.jpg
ben bukleleri 3 e 2ye ayırıyorum llinke tıklayınız
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...838786525_100001018290942_377647_523303_n.jpg daha doğal oluyor bildiğin maşa şekli ve 3gün asla bozulmuyor
ıslak saça sarıp sacın onun içinde kuruması lazım linke tıklayınız http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...58760733_100001018290942_379196_4742850_n.jpg

ben kullanıyorum aşırııı memnunumm
yakaladın yakaladın. comdan 13tl ye aldım
yetmedi 1 set daha aldım.gitti gidiyorda 1 seti 20 30tl arası
harika bir ürün resmen maşa etkisi yapıyor
ilk açınca olan hali linke tıklayınız http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...62030016_100001018290942_381662_2550914_n.jpg
ben bukleleri 3 e 2ye ayırıyorum llinke tıklayınız
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...838786525_100001018290942_377647_523303_n.jpg daha doğal oluyor bildiğin maşa şekli ve 3gün asla bozulmuyor
ıslak saça sarıp sacın onun içinde kuruması lazım linke tıklayınız http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...58760733_100001018290942_379196_4742850_n.jpg

saçların harika görünüyor.saçının buzulmaması için köpük mü kullanıyosun yoksa sprey mi?

saçların harika görünüyor.saçının buzulmaması için köpük mü kullanıyosun yoksa sprey mi?
aslında sararken köpük sürün öyle sarın ıslak saca diyorlar ama benim köpük bozulmuş az sürmedim hiç ıslak saça sardım. sacımı açtıktan sonra ise elimi jöleledim avcumda ve her bukleyi 3 parcaya böldüm daha cok oldu bukleler dün yine sardım ıslak saca birsey sürmeden acınca spray sıktım 2gündür hala hiç bozulmadı.bildiğin maşa gibi şekil alıyor her defasında ben cok memnunum

ben ıslak saçımı direk magic leveragla sardım ama tam bir fiyaskoydu içinde kurudu saatlerce beklettim olmadı beceremedim acaba kuru sacı spreyleyip o şekilde sarsak işe yarar mı öyle deneyen oldumu hiç ıslakken olmuyo olmuyoo :50:

DestinaX; acaba sen saçını cok kalın tutamlar halinde mi sardın
1 seti ben ilk tüm saçıma yettirmeye çalışmıştım kalın sardım hiç tutmadı.
sonra 1 seti sacımın yarısına daha ince halde sardım süper tuttu.
hemen 1 set daha sipariş ettim yakaladından.2 set 1 saça tam yetiyor.
sacın baya ıslakken sararsan içinde tam kupkururu kurursa sonuc mükemmel oluyor.
kuru saça sararsan hiç değişmez şekli

ya ben yeni gördüm şu magic leverag i ama internetten sipariş weremem .s ya net dışında nerden bulabilirm ben bunu? çok önemli acil yardım ederseniz çok mutlu olurum

bende grupfoniden verdim sipariş ne harika bişeymiş bu yaa :D bukle bukle saçlarım harika :))ve de gerçekten çok kolay ben de hafif nemli saça köpükle yapıyorum sardıktan sonrada kurutma makinesiyle kurutuyorum süper oluyo :))

Back