Dudak Makyajı Magic gloss gerçekten sihirli!!!

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

eda555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
8
0
Geçen hafta Pastel magic gloss aldım. Dudaklarımın rengine yakışan bir pembeye büründü.

Resmen aşık oldummmm!!! :))

Alın, deneyin, sevin!!! :KK70:

Eklentiler

• $27_11052010113725.jpg
    $27_11052010113725.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 84
yaş neredeyse 40 oldu ama böyle cıvıl cıvıl şeyler görünce hala gidip alasım geliyor. bu ürünü başka deneyen var mı?

Çok hoşuma giden parlatıcılardan bir tanesi :)
Her dudakta farklı bir renk oluyor,bende fuşya gibi bir renk olmuştu
Ama ben parlak rujlar ve parlatıcılar kullanmadığım için nadiren kullanıyorum
Tavsiye ederim

neredeyse moduma göre bile değişen bir renk veriyor... gerçekten sihirli! çok beğendim! :)))

interntte bulabilir mişim!!! veeeeeeee buldum bile!!! :)))))

xxxxx :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bende interntten sipariş ediyorum. yurttaki arkadaşlarım bende görüp özendiler. hep beraber sihiri sürüyoruz. :))))

Ayy bende kullanıyorum bundan,bittikçede gider alırım,Allahtan uzun dayanıyor :KK52: Bendede fuşyamsı bir renk olmuştu,dudaklar ısındıkça renk yoğunluğu artıyor. Mesela soğuk biryerde,serin bir yerde şeffaf gibi duruyor. Çok memnunum :KK37:

çalıştığım kurumda aşırı makyaj hassasiyetimiz var.
bundan sürüyorum. herkes bir şey yapmıyorum sanıypor :))))

bu ne şimdi pastel magic gloss ruj diye mi alınıyor tek renk mi ben de sürünsem de belli etmeyen şeyler istiyorum

merk ettim bi swatch buldum.. resimler büyük çıkmış kızlar korkmayın :)
pastel magic gloss LensMakyaj.com -- Bir renkli lens ve makyaj blogu..: Yeni ürünlerim ' dan alıntıdır

DSC00840.JPG
DSC00846.JPG

bir de watson's magic lip balmı var Ben ve ivir zivir cilginligim: Watsons Magic Lip Balm 'dan alıntıdır

i.jpg

images

Öz' sel YaKLaŞıM: Watsons Magic Lip Balm SPF30 'dan alıntıdır

Watsons+Magic+Lipbalm.jpg

Watsons+Magic+Lipbalm+2.jpg

sizce hangisi daha güzel?farkı nedir?

magic gloss daha parlak gibi sanki
ben beğendim tam yazlk çok hoş
çıkınca alıcam

yaş neredeyse 40 oldu ama böyle cıvıl cıvıl şeyler görünce hala gidip alasım geliyor. bu ürünü başka deneyen var mı?

insan 50 e kadar gençtir bir de kişiden kişiye çok değişiyor gösterilen yaş ben zaten gencim de 5 daha da genç sanıyorlar beni olduğumdan.

X