Mağazada ve İnternette satılan parfümler arasındaki fark!!

ScorpioCancer

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
282
90
323
Selam Kızlar,

Şu sıralarda yine parfümlere fazlasıyla takmış durumdaydım. yok orijinal miydi, yok değil miydi kafam fazlasıyla karışık.. Çok fazla araştırma yaptım ve şu kanıya vardım, internetteki alışveriş sitelerinde satılan parfümler (siz tahmin edebiliyorsunuzdur zaten), kesinlikle %100 orijinal fakat 2. kalite üretim diye düşünüyorum. Çünkü bildiğiniz üzere mağaza fiyatlarına göre oldukça uygun. 2. kalite olarak bahsettiğim, aynı fabrikadan çıkmış orijinal, fakat düşük gelir grubundaki ülkeler için üretilmiş olan ve kalıcılığı 1. kaliteye göre daha az olan parfümler.

Sizin fikriniz nedir kızlar? Konu hakkında bilgisi olan veya benimle aynı düşünceleri paylaşan var mı acaba?

" 2. kalite olarak bahsettiğim, aynı fabrikadan çıkmış orijinal, fakat düşük gelir grubundaki ülkeler için üretilmiş olan ve kalıcılığı 1. kaliteye göre daha az olan parfümler." diye bişeymi varmış şimdi ilk sizden öğrendim bunu

Ben de çok fazla araştırdım, forumlara baktım. Bunu söyleyen çok fazla insan var, inanın benim de kafam çok karışık..

Ben de çok fazla araştırdım, forumlara baktım. Bunu söyleyen çok fazla insan var, inanın benim de kafam çok karışık..

Hmm cidden mantıklı aslında bu sebeple demekki internetten alınan parfümlerin kalıcı yada orjinal olmadığı şüphesine kapılıyoruz çok açıklayıcı bi konu oldu bu canım çook teşekkür ederim bilgilenmiş ve öğrenmiş oldum sayende :)

Çok teşekkürler cnm benim, ben de inan emin değilim ama mantıklı geldi doğrusu. Sizin de fikrinizi almak için paylaşmak istedim :)

Çok teşekkürler cnm benim, ben de inan emin değilim ama mantıklı geldi doğrusu. Sizin de fikrinizi almak için paylaşmak istedim :)
Kesinlikle bana da mantıklı geldi canım çok iyi yaptın paylaşmakla en azından bellamola yada misspera gibi yerlerden parfüm alıcağımız zaman düşünerek alırız niçin kalıcı olmadığını bilmek insanın içini rahatlatır hiç değilse acaba orjinal değil mi diye şüphelenmeyiz :)))

Evet cnm, orijinal olduğu kesin zaten garantisini veriyorlar ama mağazalardaki kadar kalıcı değil ne yazık ki.. Bu arada bellamola kapanmış diye biliyorum ben.

Bana da mantıklı geldi.. Aradaki uçurumu ben de bir türlü çözemiyordum.. Yani tamam mağazada raf ücreti, kira ücreti derken bu şekilde çıkartsalar bile müşteriden yinede bu kadar fark olmaması lazım.. mesela bir Burberry classic internette 100 tl civarındayken fiyatı mağazalarda 250 - 300 tl civarında değişiyor fiyatları.. Bu kadar farkta bana çok geliyor.. Dediğin doğru olabilir

Evet cnm, orijinal olduğu kesin zaten garantisini veriyorlar ama mağazalardaki kadar kalıcı değil ne yazık ki.. Bu arada bellamola kapanmış diye biliyorum ben.
Aaa cidden kapanmış yaa ben bir kere internetten parfüm almıştım oda missperaydı burberry the beat almıştım orjinaldi parfümüm hiçbi sıkıntı yaşamadım kalıcılığıda bana gayet yerinde gelmişti bella molayıda bana attığın link den okudum güvenilir biyer olduğunu söylüyolardı açıkcası ben missperanın dışındaki parfüm sitelerine pek güvenmiyorum canım.. :)

Aynen kuzum MasumCa internetten burberry classic sipariş etmişti mesela ürün kodunuda beraber sorgulatmıştık hatta orjinaldide ama sırf kalıcı olmadığı için satmıştı parfümünü.. demekki kalıcı olmamasınında bi sebebi varmış :)

Evet cnm Misspera konusunda haklısın sanırım :) Ben 2 sene önce falan Gucci Envy Me almıştım, tedarikçi etiketi Saka Kozmetik'ti ki o da Gucci'nin resmi tedarikçisidir. Şu an için durum nedir bilmiyorum açıkçası, çünkü fiyatlarını düşürdüler.. Eskiden bi tık daha yüksekti fiyatlar..

Benimle aynı düşünmene çok sevindim cnm gerçekten :)

bildiğim kadarıyla internet sitelerinde gümrük malları satıldığı için o kadar ucuz oluyor

bildiğim kadarıyla internet sitelerinde gümrük malları satıldığı için o kadar ucuz oluyor
Belki öyle satan siteler de vardır ama benim aldığım sitede, parfüm ambalajında resmi tedarikçi etiketi yoktu, başka bilmediğim firmalar vardı. Paralel ithalatla geliyor diye düşünüyorum bu parfümler..

ScorpioCancer Seninle aynı fikirdeyim,orjinal bir parfümü internetten almam. Hatta parfüm aldığımda boynerin sitesindeki fiyatla mağazadaki fiyat arasında biraz fark vardı daha uygundu. Kesin bir şey vardır diyerek gidip mağazadan almıştım

Galiba biraz daha fazla para verip mağazadan almak en iyisi :) Fikrin için teşekkürler :)

Bende yakın bi zamanda almadım hiç internetten parfüm :)) missperaya güveniyorum ama yinede alıcak olursam ordan alırım ama 3-5 kuruş ucuza alıcam diye hiç kokmamakta var işin ucunda :)) bu durumda fazla verip mağazadan almak daha mantıklı oluyor :))

Bildigim kadarıyla nette satılanların son kullanım tarihleri az kaldığı ve tabii ki çok cüzi maliyetleri olduğu için fiyatları ucuz ama sizin yazdığınızda mantıklı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…