- 4 Aralık 2008
- 6.464
- 17
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olala, kayınvalidem ıspanak gibi yapıldığını söylemişti, pirinç yerine bulgur koyuluyor ama. bir de pastırmalı olunca çok güzel oluyor:) ben hiç yapmadım çünkü yaklaşık 1 saat pişirilmesi gerekiyor. sana kolay gelsin, afiyet olsunarkadaşlar merhaba
dün pazardan madımak otu aldım :) şifalı şifalı hemencecik pişirmek istiyorum.. nete baktım ama açıkcası tarife pek restlayamadım.. sizden yardım alırım diye düşündüm.. madımak otunu pişiren arkadaşlar değişik tariflerini paylaşırmısınızz guclubacismile
ayy canım benimm sivasın meşhur madımağınıı diyosunn bende madımak otu ne acaba dedimm madımak çorbasının tarifini vereyim şimdi:; isteğin yağ olur hangisini istersen koyy et pastırma sucuk hepsiyle olurr hangisini istersen yağ ile beraber kavurr salçanı kavurr madımağını robotta kıyy içine at tuzunu baharatini ilave ett çemen çok güzel oluyo koyabilirsinn ama yoksa iki diş sarımsak koyy suyunu koy ince bulgurunu at ağzını kapa düdüklüde 45 dk pişirr afiyet olsun şimdi sivasta her evde pişerr hatta buzluğa koyarız kışın bile yenirr
bizde sivaslıyız..
Annem de böyle yapar çok da lezzetlidir .
Parça et konursa içine çok daha güzel olur..