- 7 Kasım 2014
- 66
- 12
- 33
-
- Konu Sahibi EU1
evet veriyolar... hammadde sıkıntısı yüzünden pek üretilmiyor.. Ama piyasadan kalkmadı.. Araştırırsan bulabilirsinarkadaslar bende almak istiyorum bu kremden üretimden kalkmısmı cidden yabide doktor tavsiyesi olmadan veriyolarmı eczanede acaba
Bende 1 haftadan fazla süredir kullanıyorum ve lekelerim açıldı aynı zamanda da yüzüm soyuldu. Bu zaten ilacın etkisi diye biliyorum ben, deriyi soyarak lekeleri açıyor. Soyulmasından rahatsız olduğum günler nemlendirici ya da aleoverayı ortadan ikiye ayırıp jelini sürüyorum ve kötü görüntü ortadan kalkıyor.ya kızlar madecassol deri soyuyor mu bayağı soyulma oldu bende. Lekeler kayboldu. Ama ben soyulmasını istemiyorum. 4 yıl önce zaten acnelyse kullandım yüzüm felaket soyulduğu için derim inceldi.Dolayısıyla kılcal damarlarım yüzeye yakınlaştı . Yüzümde kılcal damarlı görüntü var çok rahatsızlık veriyor görüntüsü. E madecassol da soyunca daha kötü olmaz mı sizce. Derim daha da incelmez mi? Gerci sanırım 1 ay kadar oldu kullanalı ama cildim kötüleşmedi daha da güzel oldu madecassolu kullanalı.. Ama korkuyorum derim incelir diye. Bu madecasolun soyma etkisi ne zaman kesilir. Hep soyacak mı böyle?Ben sürekli kullanmak istiyorum da bu kremi
lekelerı goturdumuBenim sivilce sorunum yok biraktim kremi artik kullanmiyorum ve sivilce filan cikmadi. Derim hala soyuluyo yalniz, bu beni rahatsiz etti.
Mayalı süt derken anlamadımÇillerim hala yerinde sağolsunlarama onun dışında burnumun üstünde keselenme işini abarttığımdan dolayı oluşan bir leke vardı o artık yok, çenemde ve alnımda birer tane sivilce izi vardı onlar artık yok :)) annemin yüzünde 18 yıllık yanık izi vardı 20 günde %90'a yakını kayboldu ve uçuk lekesinin ortası tamamen açıldı ve kenarlarda çok az leke kaldı. Aslında bu kremden daha etkili bişey varsa mayalı süt hanımlar :) onu uzun zamandır içiyorum ve cildim parlıyo, tırnaklarım kemik gibi sert :) Gözeneklerim kapandı. Kremden ziyade doğal çözümler tavsiye ederim ama maya her bünyede aynı etkiyi yapmıyo, çok az bi miktar deneyip vücudunuzun nasıl tepki verdiğinine bakın lütfen.
Mayali sut nedir o gozenekler nasil kapandi kafamda deli sorularÇillerim hala yerinde sağolsunlarama onun dışında burnumun üstünde keselenme işini abarttığımdan dolayı oluşan bir leke vardı o artık yok, çenemde ve alnımda birer tane sivilce izi vardı onlar artık yok :)) annemin yüzünde 18 yıllık yanık izi vardı 20 günde %90'a yakını kayboldu ve uçuk lekesinin ortası tamamen açıldı ve kenarlarda çok az leke kaldı. Aslında bu kremden daha etkili bişey varsa mayalı süt hanımlar :) onu uzun zamandır içiyorum ve cildim parlıyo, tırnaklarım kemik gibi sert :) Gözeneklerim kapandı. Kremden ziyade doğal çözümler tavsiye ederim ama maya her bünyede aynı etkiyi yapmıyo, çok az bi miktar deneyip vücudunuzun nasıl tepki verdiğinine bakın lütfen.
Benim cildim yağlı yüzümde yara ve lekelerin üstüne sürüp yatmıştım sabahına yüzümü sivilce basmıştım.konu cok eski ama hala sivilce icin bu kremi kullananlar yazabikirse sevinirim
dogum sonrasi dikis izleri icin bana dojtor verdi ama nette okudugum kadariyla sivilce izleri icin de kulananlar olmus bende denemk istiyorum kullananlar yazabikir mi