elif yardım et psikolojm çok bozuldu kremi kullanıyorum ama bi türlü etki etmedi hergün sinirden ağlıyorum hatırlıyomsn ne kadar süre sonra geçmişti sende ben günlerdir sürüyrum olmuyo çok kötü insanların bana bakmasını istemiyorum artık
cnm resım koyma ımkanın vrmı leke ne kdr derın bı goreyım
resim koymaya biraz çeknyrum elif burda bi kaç arkadaşım var benim oldugumu bilmesinler degişik bi şeklde iz kaldı çünkü burda bi kaç yerede yazdım yardım istiyorum ama olmuyo özelden msj atabilseydim ordan atıcaktım böyle kızarıklıktan çok kararma gibi dedigin kremden kullanyrm hergün sabah akşam sürüyorum ama olmuyo gitmiyo bi türlü havalrda ısındı saklayamıyorum artk senin tahminen ne kadar zaman sonra geçmişti
cnm bn 3 5 sefer kullandım gctı golge gbıydı sadece ızın uzerıne suruyorsun degılmı bırde suratında hngı bolgede
evt sadece izin üzerine sürüyodum boynuma yakın bir bölgede boynumda da var ztn asıl sorunda boynum orası çok kötü oldu ben sana yazdıgımdan beri kullanıyrm madecassolu ama bende pek etkili olmadı sanırm doktora gittim oda başka bi krem verdi 2 hafta kullan dedi şimdi ona başladım olmazsa tekrar bu kreme devam edicem cevapların için teşekkr ederim canım geçerse inşallh sana söylerim :)
insallh cnm moralını bozma cok kafayada tkma tbıkı gecıcek senınle dgmadı bırde cıldıyecılerde bı alet vr bısey sıkıyolr bnm gobegımde agda ızı klmıstı doktoruma gıttım sıktıgı sey ne bılmıyorm ama ıkı seferde gcırdı tkrar doktora gdersen bunuda bı sor
kızlar ben bu Madêcassolu 2buçuk senedir kullanıyorum hatta eşimde..çatlak,yara izi,sivilce ve izlerine çok çok iyi geliyo ama tavsiyem sivilce izlerine peeleng yapıp üstüne ince bi tabaka sürün çünkü bu yeni deri çıkarıyo.. ve kızarıklık yapması ve yanma etkisi yapması çok normal korkmayın iyileştirdiği için öyle oluyo benimde cildim çok hassastır ben kızarıklığa rağmen devam ettim memnunum..sivilceyide kurutuyo..ama sivilce izi için dikkat benim bi sivilcemin lekesinin üstüne yeni deri yaptı ve zor düzellttim..özel günlerimde hala sivilcelenirim ben sonra söner kalanıda bu kremle hallediyorum..bu arada siyah noktalarınızın üstünede kesinlikle sürmeyin o siyah noktayı çıkarmak yıldırıyo bunuda deneyeyim dedim çıkartmak için neler neler kullandım.. a.s.:enbuyukkk:
benim cildim reddetti resmen madecassol kremi. ilk günler fazla yoğun sürüyordum sanki etkisini artırıcakmışımda çabucak izleri geçircekmişim gibi böyle olunca ters sonuç aldım. çene bölgemdeki sivilce izlerimi gidermediği gibi daha büyük sivilceler oluşturdu. yanağımda hiç çıkmazken sivilce oralara kadar uzandı bir iki gün dinlendirdim yüzümü evimde imex sivilce kremi vardi onu da yapısından dolayı sevmesemde sivilce kurutmada çok etkili oldugundan geceleri sürdüm sabah yıkadım. yani azda olsa madecassolun yüzümde yaratmış olduğu sivilceleri kuruttum bu kremle. her gün düzenli olarak madecassole tekrardan başladım ama bu kez akıllandım ya kremin tüpünü sivilcelerimin üzerinde incecik tabaka halinde gezdirerek sürdüm çok az miktarda uygulayınca inanın faydasını gördüm. şuanda sivilcelerim sönmüş durumda, lekeleri gün geçtikçe azalıyor ve o gunden sonra bir tane bile sivilcem çıkmadı. devam ediyorum hala tavsiye ederim.
benim cildim reddetti resmen madecassol kremi. ilk günler fazla yoğun sürüyordum sanki etkisini artırıcakmışımda çabucak izleri geçircekmişim gibi böyle olunca ters sonuç aldım. çene bölgemdeki sivilce izlerimi gidermediği gibi daha büyük sivilceler oluşturdu. yanağımda hiç çıkmazken sivilce oralara kadar uzandı bir iki gün dinlendirdim yüzümü evimde imex sivilce kremi vardi onu da yapısından dolayı sevmesemde sivilce kurutmada çok etkili oldugundan geceleri sürdüm sabah yıkadım. yani azda olsa madecassolun yüzümde yaratmış olduğu sivilceleri kuruttum bu kremle. her gün düzenli olarak madecassole tekrardan başladım ama bu kez akıllandım ya kremin tüpünü sivilcelerimin üzerinde incecik tabaka halinde gezdirerek sürdüm çok az miktarda uygulayınca inanın faydasını gördüm. şuanda sivilcelerim sönmüş durumda, lekeleri gün geçtikçe azalıyor ve o gunden sonra bir tane bile sivilcem çıkmadı. devam ediyorum hala tavsiye ederim.